REUTERS
ASIST BROZOVIĆA U DERBIJU SERIE A

VIDEO: FANTASTIČNA PREDSTAVA IVANA RAKITIĆA U SEVILLI Vatreni sjajno zabio i asistirao za raspucanu i uvjerljivu Barcelonu na uvijek teškom gostovanju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2018. 23:19

Barcelona je na uvijek teškom gostovanju kod Betisa u susretu 20. kola španjolskog prvenstva slavila 5:0 te tako potvrdila svoju rpednost na vrhu ljestvice.

Prvi gol zabio je Ivan Rakitić u 59. na asistenciju Luisa Suareza. Drugi je djelo Lea Messija u 64. na dodavanje Sergija Busquetsa, dok je kod trećeg Rakitić u 69. minuti vratio asistenciju Suarezu za 3:0!

Surez je asistirao Messiju u 80. za 4:0, a Messi Suarezu u 89. minuti za konačnih 5:0!

SVE GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

Interu remi protiv Rome

U derbiju 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter i Roma su odigrali 1-1, a za pogodak domaćina asistirao je Marcelo Brozović.

Gosti su poveli u 31. minuti golom Stephana El Shaarawayja koji je iskoristio veliku pogrešku Interove obrane. Romin vratar Alisson je ispucao dugačku loptu, domaća obrana je 'zaspala', a lopta je stigla do El Shaarawya koji se sjurio prema suparničkim vratima i zabio za vodstvo. Inter je izjednačio u 86. minuti. Marcelo Brozović je ubacio s lijeve strane, a Matias Vecino glavom zabio za 1-1.

Ivan Perišić je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Brozović ušao u igru u drugom poluvremenu.

Linker
21. travanj 2024 08:29