REUTERS
GLAVE U POD

VIDEO: TKO JE TO MOGAO ZAMISLITI - NOVI TEŽAK UDARAC ZA REAL MADRID! Nema Luke Modrića, prvak Europe šokiran kad se već sve činilo gotovim!

Piše: HinaObjavljeno: 27. veljača 2018. 23:03

U prvom susretu 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva Espanyol je na stadionu Cornella de Llobregat pobijedio Real Madrid 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima nakon više od 10 godina.

Pogodak odluke postigao je Gerard Moreno u posljednjim trenucima susreta.

Espanyol je posljednji put pobijedio 'Kraljevski klub' u listopadu 2007. godine, a nakon toga je nanizao 22 utakmice bez pobjede upisavši pritom čak 19 poraza.

Espanyol je upisao i prvu pobjedu u posljednjih osam kola, dok je Real to bio prvi poraz nakon četiri uzastopne ligaške pobjede.

JEDINI, ALI POBJEDNIČKI POGODAK NA UTAKMICI MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Aktualni europski prvak je u Barcelonu doputovao u 'šarenom sastavu' bez Cristiana Ronalda koji je dobio odmor, ozlijeđenih Luke Modrića i Marcela, te bolesnih Casemira i Tonija Kroosa.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je od 89. minute kada ga je zamijenio Borja Mayoral.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 65 bodova, Atletico Madrid je drugi sa 58 bodova, dok je Real treći sa 51 bodom. Espanyol je napredovao za dvije pozicije i sada je na 13. mjestu sa 31 bodom.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 04:54