REUTERS
NEMA VIŠE OSMIJEHA NA LICU

VIDEO: UPALIO SE ALARM U MADRIDU, REALOVCE NE BRINE BARCELONA NEGO 'ŠOKANTNI RONALDO' 'Svi smo razočarani zbog ovakvog razvoja situacije...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2017. 19:51

Real se u 8. kolu Primere lako obračunao s Espanyolom, ali u Madridu nisu zadovoljni glatkom 2:0 pobjedom u 7. kolu Primere - zbog lošeg učinka Cristiana Ronalda.

Real je s nova tri boda skočio na peto mjesto sa 14 bodova, sedam manje od vodeće Barcelone, ali više od povelikog bodovnog zaostatka Madriđane muči katastrofalna golgeterska forma prve zvijezde kluba.

Trener Reala Zinedine Zidane progovorio je nakon susreta o Ronaldovoj lošoj statistici i pokušao utješiti najboljeg igrača.

Portugalac je nakon propuštena prva četiri kola Primere zbog suspenzije odigrao tri prvenstvene utakmice bez ijednog pogotka, uz 22 udarca na gol i samo četiri u okvir vrata. Priča se ponovila i u nedjelju protiv Espanyola, u utakmici koju je s dva pogotka riješio Isco, što je znak za oglašavanje alarma na Santiago Bernabeuu.

"Ronaldo nije umoran, upravo suprotno. Propustio je previše utakmica i svi smo razočarani zbog ovakvog razvoja situacije, i što ove sezone nije zabio niti jedan gol u ligi. Međutim, to je nogomet", upotrijebio je Zidane svoju omiljenu poštapalicu pa pokušao utješiti zvijezdu koja nije navikla na tako loš start u prvenstvu.

"Njegova asistencija za pogodak Isca je bila fenomenalna, nadam se da će se uskoro stvari promijeniti i da će početi zabijati".

Španjolski mediji su Ronaldove brojke prozvali 'šokantnim', jer Ronaldo je ove sezone imao više bezuspješnih pokušaja na gol od bilo kojeg drugog igrača u cijeloj Primeri!?

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
25. travanj 2024 05:31