Screenshot: Twitter
U 'KLUBU 300'

VIDEO: VELIKI ŠEF REALA SPUSTIO SE U SVLAČIONICU ZBOG LUKE MODRIĆA Prekrasne scene iz Madrida, kapetan Vatrenih poslao znakovitu poruku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. travanj 2019. 10:33

Luka Modrić odigrao je u nedjelju protiv Athletic Bilbaa svoju jubilarnu 300. utakmicu u dresu Kraljevskog kluba.

Real je slavio domaću 3:0 pobjedu, hat-trick zabio je Karim Benzema, a kapetan Vatrenih je asistirao za drugi gol francuskog napadača.

Nakon susreta u svlačionicu Reala spustio se predsjednik Florentino Perez i Modriću uručio dres s brojem 300, a sjajnom hrvatskom veznjaku pojedinačno su čestitali i suigrači na jubileju. Dakako, sve je ovjekovječeno kamerama i fotoaparatima.

Od svog dolaska u Real iz Tottenhama 2012. godine Modrić je osvojio četiri Lige prvaka, jedan naslov španjolskog prvaka, četiri svjetska klupska prvenstva, tri Europska superkupa, dva Španjolska superkupa i jedan Kup kralja. Za Kraljeve je pritom zabio 17 golova.

"Ponosan sam što sam uspio doći do ove brojke", rekao je Modrić, koji je u 300 nastupa upisao 202 pobjede.

"Nadam se da ću odigrati još puno utakmica za Real u budućnosti. Osvojio sam puno trofeja, a volio bih da ih odigram barem još 100", dodao je kapetan Vatrenih.

Upitan da izabere najdraži trenutak i osvajanje Zlatne lopte.

"Izabrati najdraži trenutak je teško jer puno mi se prekrasnih stvari dogodilo u ovom dresu, od debija, do desetog naslova u Ligi prvaka i osvajanja drugih trofeja. Nadam se da ću doživjeti još puno takvih trenutaka u ovom dresu". Zlatna lopta? Imao sam svoja očekivanja i snove o onome što želim postići u Realu, ali oni su nadmašeni i individualno i momčadski. Zaista sam sretan zbog svega što mi se dogodilo otkako sam došao ovdje", zaključio je 33-godišnji Modrić kojem aktualni ugovor s Kraljevima istječe na ljeto 2020. godine.

Linker
23. travanj 2024 20:18