Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
OVAKVOG GA ŽELIMO GLEDATI

'VRATIO SE U PUNOM SJAJU, S NJIM KRALJEVI DOBIVAJU NOVO ZNAČENJE' Ovakve riječi hvale Zlatna lopta dugo nije dobila 'Problemi su iza njega'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2019. 21:47

Madridski Real u posljednjem je susretu španjolskog nogometnog prvenstva, onom u gostima kod Eibara slavio s 4:0 i pokazao dio raskoši sve svoje moći. Ona nije upitna, dogodi se tek tu i tamo neka kriza, ali momčad Zinedinea Zidanea dijeli prvo mjesto u jako zanimljivoj La Ligi ove sezone. Dijeli ga s Barcelonom, na istih su 25 bodova.

Španjolski list Marca objavio je komentar na utakmicu na Ipurui koju je Real jako lako dobio. Ime koje je istaknuto je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nekoć najbolji igrač svijeta Luka Modrić. Marca je birala riječi hvale za njega.

- Vratio se najbolji Modrić. Pokazao je da su sve ozljede i problemi iza njega. Nije ni trebao nastupiti, ali trener Zidane se odlučio za njega umjesto Kroosa u početnom sastavu i donio je pravu odluku. Modrić je opet bio onaj stari, ve3znjak koji je u tercetu s Kroosom i Casemirom harao nogometnom Europom u posljednjih pet godina - piše Marca.

- Odigrao je dvije čitave ligaške utakmice, hvata ritam nakon ozljeda koje su ga mučile neko vrijeme. Nažalost, ozlijeđivao se u reprezentaciji. Prvo ga nije bilo tri utakmice, a onda još dvije. Navijači Reala nadaju se da će u budućnosti vidjeti još ovakvih predstava, ova protiv Eibara bila je njegova najbolja ove sezone - dodaje se u tekstu kojeg potpisuje novinar Pablo Polo.

Linker
16. travanj 2024 08:19