REUTERS/Juan Medina
REAKCIJA SLAVNOG TRENERA

ZIDANE BIJESAN NAKON DEBAKLA PROTIV JEDNE OD NAJGORIH MOMČADI LIGE 'Ljut sam, nismo pružili i napravili apsolutno ništa. Bila je to nula'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2019. 10:23

Nakon 1:0 poraza Real Madrida na gostovanju kod slabašnog Rayo Vallecana trener 'Kraljeva' Zinedine Zidane bio je bijesan.

Bio je to Realu jubilarni deseti ovosezonski poraz u sezoni i druga utakmica zaredom bez postignutog gola. Karim Benzema je igrač koji je zabio osam Realovih posljednjih golova, a on sinoć nije bio u kadru protiv momčadi koja je utakmicu protiv Reala dočekala na posljednjem mjestu ligaške ljestvice.

"Nismo napravili ništa. Bila je to apsolutna nula na svim razinama. Ponekad vam se može dogoditi da ne uspijete zabiti, ali mi nismo napravili ništa", grmio je Zidane.

"Ljut sam jer je ovo izgledalo jako loše, a ja sam odgovoran. Sve je bilo loše, od pristupa do igre. Nismo pružili ništa, od trčanja do duela, apsolutno ništa. Rayo je igrao, a mi nismo napravili ništa", dodao je francuski trener koji inače brani svoje igrače. To sada nije bio slučaj.

"Uvijek branim svoje igrače, ali ne sada. Ovako jednostavno ne možemo igrati", podcrtao je Zidane.

Upitan je i za komentar igre Garetha Balea koji je ponovno bio 'nevidljiv'.

"Ne znam je li Bale usredotočen. To morate pitati njega".

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 15:58