REUTERS/Juan Medina
USUSRET VILLARREALU

ZIDANE DAO PODRŠKU KOLEGI U NAJTEŽEM TRENUTKU, PA UZBURKAO VODE IZJAVOM O ZADNJIM DANIMA PRIJELAZNOG ROKA 'Moguća je 'bomba', možda i dvije'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2019. 17:06

Zanimljiva je bila press-konferencija trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea uoči nedjeljnog gostovanja kod Villarreala u 3. kolu španjolskog prvenstva.

Uoči samog početka presice Zidane je imao jednu poruku.

"Želim reći jednu stvar prije početka. Svi iz Reala želimo poslati poruku podrške Luisu Enriqueu i njegovoj obitelji. Želimo mu reći da mislimo na njega i njegovu obitelj", rekao je Zidane.

Podsjećamo, bivši trener Barcelone i bivši izbornik Španjolskeu je nedavno doživio pravu tragediju. Naime, njegova devetogodišnja kćerkica Xana je preminula od posljedica raka kostiju.

Posebice je zanimljiv bio njegov komentar o posljednjim trenucima prijelaznog roka koji se zatvara u ponedjeljak 2. rujna.

"Do ponedjeljka u ponoć svašta se može dogoditi, jedna bomba, dvije, vidjet ćemo. Ali sada nam je najvažnija utakmica protiv Villarreala", rekao je Zidane.

Je li zadovoljan s momčadi s kojom raspolaže?

"Na kraju svega jako sam zadovoljan s momčadi koju imam i oni su za mene najbolji. Nikako se ne mogu žaliti na igrače, u tom bih slučaju tražio novi posaao. Jako sam ponosan što treniram ove igrače. Villarreal?"

O odnosu s predsjednikom Florentinom Perezom.

"Moj odnos s Florentinom oduvijek je bio dobar i on je taj koji me ovdje doveo. Ne moram pojašnjavati ništa, iako će mnogi interpretirati stvari na svoj način".

Linker
25. travanj 2024 07:54