Soccer Football - Real Madrid Press Conference - Ciudad Real Madrid, Valdebebas, Madrid, Spain - August 23, 2019 Real Madrid coach Zinedine Zidane during the press conference REUTERS/Juan Medina - RC1AE53E5800
REUTERS/Juan Medina

USUSRET VILLARREALU

ZIDANE DAO PODRŠKU KOLEGI U NAJTEŽEM TRENUTKU, PA UZBURKAO VODE IZJAVOM O ZADNJIM DANIMA PRIJELAZNOG ROKA 'Moguća je 'bomba', možda i dvije'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 31.08.2019. u 15:06

 • Zanimljiva je bila press-konferencija trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea uoči nedjeljnog gostovanja kod Villarreala u 3. kolu španjolskog prvenstva.

  Uoči samog početka presice Zidane je imao jednu poruku.

  "Želim reći jednu stvar prije početka. Svi iz Reala želimo poslati poruku podrške Luisu Enriqueu i njegovoj obitelji. Želimo mu reći da mislimo na njega i njegovu obitelj", rekao je Zidane.

  Podsjećamo, bivši trener Barcelone i bivši izbornik Španjolskeu je nedavno doživio pravu tragediju. Naime, njegova devetogodišnja kćerkica Xana je preminula od posljedica raka kostiju.

  Posebice je zanimljiv bio njegov komentar o posljednjim trenucima prijelaznog roka koji se zatvara u ponedjeljak 2. rujna.

  "Do ponedjeljka u ponoć svašta se može dogoditi, jedna bomba, dvije, vidjet ćemo. Ali sada nam je najvažnija utakmica protiv Villarreala", rekao je Zidane.

  Je li zadovoljan s momčadi s kojom raspolaže?

  "Na kraju svega jako sam zadovoljan s momčadi koju imam i oni su za mene najbolji. Nikako se ne mogu žaliti na igrače, u tom bih slučaju tražio novi posaao. Jako sam ponosan što treniram ove igrače. Villarreal?"

  O odnosu s predsjednikom Florentinom Perezom.

  "Moj odnos s Florentinom oduvijek je bio dobar i on je taj koji me ovdje doveo. Ne moram pojašnjavati ništa, iako će mnogi interpretirati stvari na svoj način".

  Iz drugih medija