REUTERS/Juan Medina
29. KOLO PRIMERE

ZIDANE IZOSTAVIO HRVATSKOG KAPETANA IZ PRVENSTVENE UTAKMICE Modrić se javio porukom Ramosu: 'Govorim ti iz vlastitog iskustva'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2019. 21:40

Real Madrid večeras u sklopu 29. kola španjolske Primere na svome Santiago Bernabeuu ugošćuje Huescu, a francuska legenda na klupi Kraljevskoga kluba Zinedine Zidane odlučio je iz sastava izostaviti Varanea, Kroosa, Modrića i Asensija.

Španjolska Marca javlja kako je Francuz naumio odmoriti neke standardne prvotimce zbog zahtjevnih utakmica koje su igrali sa svojim reprezentacijama. U sastavu će se tako našlo mjesta za Marcosa Llorentea i Lucasa Vazqueza koji se vraćaju nakon oporavka zbog ozljeda, kao i Zidaneovog sina Lucu koji brani od prve minute.

Budimpesta, 240319.
Grupama Arena.
Kvalifikacijska utakmica za Euro 2020 zavrsila je pobjedom Madjarske i gubitkom Hrvatske.
Na fotografiji: tuga hrvatskih igraca, Luka Modric.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

Hrvatski kapetan Luka Modrić odluku nije komentirao, a na svojem Instagram profilu oglasio se samo povodom - rođendana svog velikog prijatelja i dugogodišnjeg suigrača Sergija Ramosa.

"Sretan ti rođendan, brate! Stariš, ali si zapravo u najboljim godinama svojega života... To ti govorim iz vlastitog iskustva", simpatično je poentirao hrvatski kapetan.

U srijedu će Real Madrid igrati u gostima protiv Valencije, a Zidane će 'Šišmišima' suprotstaviti najjaču postavu, naravno, s Lukom Modrićem u glavnoj ulozi.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 14:30