REUTERS
OŠTRI FRANCUZ

ZIDANE POSLJEDNJIM POTEZOM JASNO POKAZAO KAKVA JE BUDUĆNOST VELIKE ZVIJEZDE 'Ne želimo ga više u Realu. Učinit ćemo sve da napusti Madrid ovoga ljeta'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2019. 19:08

U utakmici posljednjeg 38. kola La Lige Real Madrid je na Santiago Bernabeu upisao poraz, a bolji od njega bio je Real Betis (2-0). Betis je poveo golom Lorena u 61. minuti nakon asistencije Andresa Guardada, a na 2-0 je povećao u 75. minuti Jesé Rodriguez.

Real je sezonu i prije ove utakmice okončao na trećem mjestu, a mediji diljem Europe zabavljaju se time kako će 'kraljevski klub' izgledati nakon ljeta.

Naime, gotovo je sigurno kako u Madridu više neće biti mjesta za Garetha Balea, pogotovo nakon posljednjeg poteza Zinedinea Zidanea koji mu u posljednjoj utakmici prvenstva nije dao niti minute.

Ubacivao je Zizou u igru Isca, Asensija i Lucasa Vazqueza, trojicu ofenzivaca, no za Velšanina nije bilo mjesta. U prilog tome da je Bale bivši ide i posljednje izjava Francuza nakon utakmice:

- I da sam imao četvrtu zamjenu ne bih ga uveo u igru. Ne želimo Balea u klubu. Učinit ćemo sve da on napusti Real ovoga ljeta.

Španjolska Marca ističe kako ovo i nije bio pretjerano pošten potez Zidanea unatoč činjenici da Velšanin nije pružio dobre partije u zadnje vrijeme. Bale je bio posljednja dva kola izvan protokola, protiv Betisa se nije ni zagrijavao. Bale nakon svega nije dobio ni pljesak tribina za sve što je napravio u šest godina u Realu.

Linker
18. travanj 2024 05:12