Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
NIJE MU NAJBOLJE SJELO

ZIDANE PROGOVORIO O ODLASKU ZVIJEZDE, A ONDA POKAZAO ZUBE ŠPANJOLCIMA Sve je zanimao njegov sin, a on im poručio: 'Sam je to zaslužio...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 14:26

Uoči same završnice sezone medijski napisi vezani uz Real Madrid uglavnom se odnose na potencijalna pojačanja i promjene u rosteru momčadi. Nije ni čudo, Real je ostao bez šanse za trofeje na svim forntovima.

Španjolski mediji, posebice oni naklonjeni Realu poput Marce i Asa puni su naslova o velikoj rekonstrukciji u svlačionici 'Kraljevskog kluba', a to se baš i ne sviđa treneru Zinedineu Zidaneu.

"Postoje brojne stvari o kojima pričamo da bismo promijenili sljedeće sezone, ali mora postojati poštovanje prema igračima koji su ovdje. Napisi o čistkama o svlačionici su bez poštovanja", rekao je Zidane, kojeg su takvi napisi zasmetali.

"Napravit ćemo promjene, ali sada nije vrijeme za priče o tome. Imat ćemo vremena za razgovore na tu temu kasnije".

MADRID, SPAIN - MARCH 31:  Zinedine Zidane, Manager of Real Madrid during the La Liga match between Real Madrid CF and SD Huesca at Estadio Santiago Bernabeu on March 31, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Jedan od igrača o kojem se najčešće piše da bi mogao napustiti Real je Raphael Varane.

"Nisam želio Real bez Varanea. On je mladi igrač, ovdje je već osam godina i dobro mu je. Meni nije ništa rekao da je nezadovoljan. U najboljem je klubu na svijetu i to zna. S ovim je klubom osvojio puno trofeja".

Još jedna stvar koja je zasmetala Zidanea su napisi da je 20-godišnjeg sina Lucu prošle nedjelje postavio na vrata zbog Huesce samo zato što mu je otac.

MADRID, SPAIN - MARCH 31: Luca Zidane of Real Madrid warms up ahead of  the La Liga match between Real Madrid CF and SD Huesca at Estadio Santiago Bernabeu on March 31, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

"Takve kritike ne mijenjaju stvari. Oni koji me poznaju znaju da je Luca dobio priliku zbog vlastite zasluge, ničega drugoga. On je je igrač ovog kluba već 16 godina, poput Danija Carvajala. Ljudi sve vole izokrenuti, ali takve stvari meni nisu važne", zaključio je Zidane.

Upitan je Zidane i za budućnost Garetha Balea u klubu.

"Razgovarat ćemo o tome na kraju sezone i vidjeti".

Linker
20. travanj 2024 10:00