Reuters
NIJE MOGAO IZBJEĆI PITANJE

ZIDANE ŠOKIRAN DOGAĐAJIMA U FRANCUSKOJ PRIJESTOLNICI Jedan od najboljih svih vremena nakon utakmice: 'Što da vam kažem... ne bih to poželio nikome'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2019. 01:42

Real Madrid je podbacio i u 32. kolu LaLige remizirao na gostovanju kod Leganesa (1:1).

Kraljevski klub ugrabio je bod nakon što je domaćine u 45. minuti u vodstvo doveo Argentinac Jonathan Silva. Strijelac za Madriđane bio je Karim Benzema. Francuski napadač postigao je pogodak u 51. minuti, svoj 27. u ovoj sezoni, a ujedno i peti uzastopni Reala.

"Nije mi se svidjelo prvo poluvrijeme, ali u drugom smo bili bolji. Možemo igrati puno bolje od ovoga. Osjećaj nije dobar, ali nije ni loš jer smo na kraju remizirali", komentirao je poslije utakmice Zidane.

Benzema?

"Igra dobru sezonu, posebno kada gledamo postignute golove. On je fantastičan igrač i sretan sam zbog njega."

Od francuskog stratega zatražilo se da komentira i strašan požar koji je u ponedjeljak zahvatio parišku katedralu Notre-Dame.

"Što da vam kažem... kad se tako nešto dogodi, poput ovoga što se događa u Parizu... komplicirano je to. Ne bih to poželio nikome. Ne znam kakva je točno situacija, ali nadam se da nema žrtvi", izjavio je Zidane na press konferenciji nakon utakmice.

Nakon 32. odigrana kola Real Madrid drži treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa 61 bodom, odnosno četiri manje od drugoplasiranog Atletica te čak 13 manje od vodeće Barcelone. Leganes je 11 s 41 bodom.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 11:29