Real Madrid
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
TEŠKE RIJEČI NAKON DERBIJA

ZVIJEZDA REAL MADRIDA NAKON DEBAKLA 'OPLELA' PO SUIGRAČIMA I NALJUTILA KAPETANA KOJI NAJAVLJUJE 'VJERNOST DO SMRTI' 'To nikako nije smio reći!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 10:54

Prvi El Clasico bez dva fenomena nakon 2007.godine završen je s pet golova u mreži Real Madrida. Dok je Leo Messi na tribini bodrio suigrače, oni su u dvije epizode, 45 minuta prvog i posljednjih 30 minuta drugog poluvremen, razbili onemoćali madridski tim. I praktično su time zapečatili sudbinu trenera Reala Lopeteguija nakon samo deset kola.

- Mi igrači smo krivi. Problem je u pristupu, od početka sezone igramo katastrofalno, svi igrači smo loši - rekao je vezni Casemiro.

Ta utakmica mogla bi biti posljednja koju je vodio Lopetegui, doveden prije tri i pol mjeseca. Casemiro je, međutim, stao u njegovu obranu okrivljujući jedino igrače.

- Ne može se govoriti o treneru, jer smo mi igrači ti koju na terenu trebamo pokazati obraz, a to ne radimo. Mi igrači se moramo više boriti, više trčati... Ovaj rezultat je naša slika od početka sezone - istaknuo je nakon četvrtog uzastopnog prvenstvenog poraza.

Ovakva izjava Brazilca se nije svidjela kapetanu Reala:

- Nije to smio reći, to je bilo neprimjereno - kazao je Sergio Ramos, pa nastavio o utakmici:

- Ovo je loša situacija za čitavu svlačionicu. Ovo je bila važna utakmica za nas, mi smo uz trenera 'do smrti', ali odluke se donose odozgo. Sada moramo skupiti glave i čekati, još uvijek ništa nije gotovo, ali poštovat ćemo odluku kakva god ona bila - govorio je Ramos na temu otkaza Julenu Lopeteguiju, pa nastavio:

- Nije vrijeme da se upire prstima u druge, znali smo osvajati prvenstva i kada smo zaostajali deset bodova iza vodećih. Moramo nataviti raditi. Osobno sam uvijek imao dobre odnose sa svojim trenerima, ali poštovanje se zaslužuje, ono se ne nameće. Trenerova sposobnost u svlačionici je puno važnija od znanja.

SAŽETAK POGLEDAJTE OVDJE

Emilio Butragueno, direktor Real Madrida za odnose s institucijama, nije htio reći hoće li uprava smijeniti Lopeteguija.

- Nije trenutak za razgovor o tome, tek je završila utakmica. Ovo je za sve nas loša noć. Nismo zadovoljni ovom sezonom te nam je žao svih kojima je drag Real Madrid. Kada gubimo, gubimo svi. Ovaj rezultat je prevelika kazna, no efikasnost je bitna. Barca je zabijala, a mi nismo - rekao je Butragueno.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 19:59