Modrić i Ramos
 Reuters / Stefan Wermuth Livepic
BURNO U ANDALUZIJI

ZVIJEZDA REALA I VELIKI MODRIĆEV PRIJATELJ POLUDIO NA SVOJE BIVŠE Rakitića dočekujete kao Boga, a meni psujete majku svih 90 minuta!

U nedjelju se na istom stadionu ponovno sastaju dva ista suparnika, ovaj put u prvenstvenoj utakmici, i nema sumnje da će temperamentni navijači Seville pripremiti vatreni doček za Ramosa
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2017. 11:38

Real Madrid je remijem kod Seville 3:3 izborio četvrtfinale Kupa kralja, ali i postavio španjolski rekord od 40 utakmica bez poraza. Jedan od najzaslužnijih za to da 'los blancosi' nisu poraženi na Sanchez Pizjuanu je kapetan Sergio Ramos, koji je već tradicionalno spasitelj Reala.

Zabio je Ramos iz penala, i to panenkom, za smanjenje na 3:2 u 83. minuti, a u slavlju je krenuo prema domaćim navijačima i poželio ih 'čuti'. Ta provokacija nije naišla na lijep doček, a nakon svega Ramos se pravdao.

"Za razliku od mene, Ivan Rakitić i Dani Alves nisu djeca Seville, a njih se kod svakog povratka ovdje dočekuje kao bogove. Meni za razliku od toga, psuju majku cijelu utakmicu. Nisam pokazivao nikako nepoštovanje. Od onih koji su prema meni korektni tražio sam oprost, ali za ove koji su mi svih 90 minuta vrijeđali majku, ne želim ni čuti. Tako je svaki put kada se vratim u Sevillu i stvarno mi je više dosta toga", rekao je Ramos koji je za Sevillu igrao od svoje 10. pa do 19. godine kada je u skupom transferu prešao u Real.

Zanimljivo, trener Reala Zinedine Zidane nije u potpunosti stao iza svog igrača.

"Ne mogu biti sretan zbog njegove reakcije, kao ni zbog reakcije domaćih navijača. Sergio je odavdje i sigurno pati, no ovakve stvari se ponekad događaju", rekao je Zizou.

U nedjelju se na istom stadionu ponovno sastaju dva ista suparnika, ovaj put u prvenstvenoj utakmici, i nema sumnje da će temperamentni navijači Seville pripremiti vatreni doček za Ramosa.

Linker
24. travanj 2024 06:04