REUTERS
MNOGE JE IZNENADIO

ZVIJEZDA REALA JEDNOM REČENICOM DIGLA ŠPANJOLSKU NA NOGE Navijači ne mogu vjerovati što je izjavio o smijenjenom treneru: 'To ću govoriti i dalje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2018. 09:13

Julen Lopetegui ostat će zapamćen kao čovjek koji je nogometnu Španjolsku ove godine okrenuo naopačke. Ljetos je zbog želje da bude trener Real Madrida riskirao i izgubio posao izbornika Španjolske, a onda i u Realu kao nasljednik velikog Zinedinea Zidanea ponovno dobio otkaz, nakon lošeg ulaska u sezonu i debakla kod Barcelone prije tjedan dana.

U trenutku smjene, prvak Europe bio je tek deveta momčad Primere, a navijači su njegovom nogometu koji je pokušao kopirati iz španjolske reprezetacije, okrenuli prst dolje.

Stoga je nemalo iznenađenje izazvao komentar Danija Carvajala, Realovog desnog beka koji je Lopeteguija proglasio 'najboljim trenerom u njegovoj karijeri'.

Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 28, 2018  Real Madrid coach Julen Lopetegui gestures  REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

"Za mene, Lopetegui je najbolji trener kojega sam imao u karijeri. Nažalost nedostajalo mu je malo sreće koja je neophodna da biste radili u Realu", rekao je Carvajal, jedan od aktera četiri povijesna Realova europska naslova u zadnjih pet godina.

"Način na koji on vidi nogomet, njegov pristup momčadi i općenito vođenju svlačionice, je nešto što imamo zajedničko. Rekao sam to i prije nego što je stigao u Madrid, ponavljam sada kada je morao otići i govorit ću to sve dok ne naiđe trener bolji od njega", zaključio je Carvajal.

Ova izjava izazvala je veliku buru u Španjolskoj, prenosimo neke od reakcija.

2

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 12:23