REUTERS
ISKREN I BEZ DLAKE NA JEZIKU

PROSLAVLJENI HRVATSKI TRENER ŽESTOKO UDARIO PO MODRIMA 'Pitate me kak’ vidim Dinamo u Ligi prvaka? Ne vidim ga! Ovo je užas i teška sramota'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. studeni 2016. 15:23

"Pitate me kak’ vidim Dinamo u Ligi prvaka? Reći ću vam kratko - ne vidim ga! Ono što Dinamo igra, to nema veze s nogometom, to je sramota. Za grad Zagreb, za navijače, za imidž Dinama", objašnjava bivši trener Dinama i bivši izbornik hrvatske reprezentacije Otto Barić.

"Umjesto da dovodi publiku na stadion, Dinamo je svojim igrama tjera, ljudi su sretni kad završi utakmica. I da vam još nešto kažem, ono što je napravio Stojanović, to nisam nikad vidio. Ja sam bio u puno utakmica na klupi, nikad mi igrač nije napravio takvu glupost. U 15. minuti, nakon prva dva faula rekao sam da će taj dečko dobiti crveni. To je dokaz mentalnog stanja igrača i momčadi, priprema za utakmicu je bila loša, općenito, priprema za Ligu prvaka je strašno loša.

Primiš 12 golova, ne zabiješ nijedan, imaš tri udarca na gol!? Pa koji je smisao? I nije tu kriv Petev, što on jadan zna kako stvari ovdje funkcioniraju. Ali… zanima me, po kojem je on kriteriju uopće trener, koliko je on to trofeja osvojio? Ja? Ne bih nikad prihvatio, da mi prodaju najbolje igrače a ne dovedu nikoga, pa bio bih lud da to prihvatim. Ovo što igra Dinamo je užas".

Linker
17. travanj 2024 00:58