David Ramos/Getty Images / Getty Images
TEHNIČKA ODLUKA

PUKLA LJUBAV NA NOU CAMPU? HRVAT IZBAČEN IZ MOMČADI ZA DERBI Enrique ga uopće ne vodi sa sobom: Ivan Rakitić protiv Villarreala niti na klupi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2017. 13:14

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (28) rekao je kako mu prošla godina nije dobro završila, no da se nakon praznika vratio u Barcelonu pun samopouzdanja i želje da pokaže treneru Luisu Enriqueu i suigračima kako mu je mjesto u prvih jedanaest.

- Kraj prošle godine mi nije bio onakav kakav sam htio. Za blagdane sam se dobro odmorio i pripremao kao uvijek, kako bih treneru i suigračima pokazao da sam 100 posto spreman. Sada nastavljam naporno trenirati - rekao je Rakitić u Bilbau gdje je njegova Barcelona u četvrtak navečer poražena s 2:1 u prvoj utakmici osmine finala Kupa, a gdje je naš vezni igrač startao u udarnoj postavi kada ga je u 71. minuti zamijenio Andre Gomes.

Ipak, izgleda kako Enrique nije bio pretjerano zadovoljan Rakitićevom izvedbom obzirom da ga je za iduću utakmicu protiv koju Katalonci igraju protiv Villarreala ostavio na tribini, iz, kako prenose mediji u Španjolskoj, tehničkih razloga. Čini se kako Raketa Enriqueu više nije toliko važan kotatčić kao što je to bio slučaj prijašnjih sezona, što bi drugim riječima moglo značiti kako bi Vatreni uskoro mogao napustiti Nou Camp.

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 21:  Ivan Rakitic of FC Barcelona celebrates after scoring his team's first goal during the La Liga match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at the Camp Nou stadium on September 21, 2016 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images / Getty Images

Još ranije spominjao se interes Manchester Uniteda i Juventusa, tako da ne treba brinuti da bi hrvatski reprezentativac mogao ostati bez kluba, ali valja vidjeti kako će se razvijati situacija u Barceloni.

Linker
24. travanj 2024 20:46