Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group F - TSG 1899 Hoffenheim v Olympique Lyonnais - Wirsol Rhein-Neckar-Arena, Hoffenheim, Germany - October 23, 2018 Hoffenheim's Andrej Kramaric celebrates scoring their first goal REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

U ŽIVOTNOJ FORMI

ANDREJ KRAMARIĆ OTVORENO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI Hrvat postao jedan od najvažnijih igrača u povijesti kluba: 'Svi znamo o kakvim se klubovima radi...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.03.2019. u 21:08

 • Andrej Kramarić progovorio je o brojnim temama u razgovoru sa Sportskim novostima, a u jednom trenutku pričalo se i o njegovoj budućnosti.

  Vatreni je s 46 pogodaka dostigao je Sejada Salihovića kao najboljeg strijelca Hoffenheima u prvoj Bundesligi te je tako dodatno pojačao već ionako velik interes na nogometnom tržištu.

  Podosta klubova bi voljelo da sljedeće sezona pojačate njihove redove. Je li ovo oproštajno proljeće u Hoffenheimu ili nije?

  - Na ljeto ćemo porazgovarati. Naravno da postoji dosta opcija. Svaki put ističem da mi je fenomenalno u Hoffenheimu, sa svih mogućih aspekata. I financijskih, i životnih, i ljudskih, kako se ljudi odnose prema meni. Napravio sam i taj rezultat da sam postao jedan od najvažnijih igrača u povijesti kluba. Uvijek ću im biti zahvalan i ponosan sam na to. Ako i ne dođe do promjene, ostat ću sretan, bit ću zadovoljan, a ukoliko se dogodi nešto, morat će to onda biti malo veća stvar.

  Golem iskorak bio bi jedino klub s kojim biste se borili za trofeje.

  - Jasno da bi se onda pričalo o takvim klubovima. Naravno, sad je pitanje koliko takvih klubova ima u Europi, svi znamo o kakvim se klubovima radi. Vidjet ćemo. Otvorene su mogućnosti, ali kako god bilo, proživljavam jako lijepe trenutke u Hoffenheimu.

  Iz drugih medija