Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
MJESTO PREDSJEDNIKA HNS-A

BITKA ZA HILTON UZ SNAŽAN SLAVONSKI 'VJETAR U LEĐA' Osijek i cijela županija i dalje ostaju čvrsta utvrda Davora Šukera i Zdravka Mamića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2017. 17:57

Što je izborna skupština HNS-a bliže u javnost polako cure i oni najbitniji detalji koji će na kraju najvjerojatnije i odlučiti o tome tko će kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza ići s reprezentacijom Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, ali i voditi hrvatski nogomet općenito.

Kandidatura Davora Šukera za ostanak na čelu Saveza svakim danom ima sve više potpore pa je tako sada čvrsto uz njega ostao i Izvršni odbor ŽNS-a osječkog-baranjskog koji će, kako piše Glas slavonije, dati potpunu potporu sadašnjem predsjedniku.

"Tako će Osijek, odnosno Osječko-baranjska županija, i dalje ostati čvrsta utvrda HNS-a kojem je formalno na čelu Davor Šuker, ali uz vrlo vidljiv utjecaj Zdravko Mamić. Uostalom, je li itko povjerovao Mamiću kako se u vrijeme zasjedanja Izvršnog odbora u sjedištu HNS-a u Hotelu Hilton tamo 'slučajno pojavio'?", piše Glas Slavonije.

Linker
23. travanj 2024 17:32