Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
SLUŽBENA POTVRDA

ČAČIĆ OBJAVIO POPIS ZA CHINA CUP Izbornik dao priliku igračima iz HNL-a, tek dvojica iz inozemstva. Pogledajte tko će predstavljati Vatrene u Nanningu

Ante Čačić objavio je popis 18-orice igrača za prijateljski turnir u Nanningu koji se igra u siječnju.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2016. 13:19

Hrvatski izbornik će na na "China Cupu" pružiti priliku prvenstveno igračima iz MAXtv Prve lige, kojima će se priključiti Filip Ozobić iz azerbajdžanske Gabale te Toni Datković iz slovenskog Kopra. Na taj su način ispunjene prethodne najave koje su govorile kako će hrvatske iznozemne zvijezde propustiti ovaj nastup.

Na popisu izbornika Čačića našla su se petorica igrača prvoplasirane Rijeke, četvorica iz drugoplasiranog Dinama, trojica iz trećeplasiranog Osijeka, dvojica iz četvrtoplasiranog Hajduka te po jedan igrač iz Intera i Lokomotive, uz već spomenute Ozobića i Datkovića.

Raspored reprezentacije je sljedeći. Okupit će se 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea.

U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina; poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici 15. siječnja za naslov pobjednika prvog "China Cupa".

Popis hrvatske reprezentacije za "China Cup":

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barač (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper).

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Mate Maleš (Rijeka), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Nikola Vlašić (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Izbornik Ante Čačić objavio je popis od 18 igrača za prijateljski turnir u Kini. #BudiPonosan

A photo posted by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on

Linker
25. travanj 2024 08:40