Matija Djanjesic / CROPIX
PRILIKA ZA NOVA LICA

DALIĆ IZDIKTIRAO SASTAV ZA JORDAN Izbornik isprobava nove opcije, ali i upozorava: 'Njima smo veliki motiv, moramo čuvati svoj status i rejting'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. listopad 2018. 21:55

Nakon Lige nacija i remija s Engleskom (0:0), Hrvatska će ponovno nastupiti na Rujevici gdje ih u ponedjeljak s početkom u 20.45 čeka prijateljski ogled s Jordanom.

Dan uoči utakmice pred novinare je izašao hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

- Dobro će nam doći utakmica da damo šansu igračima koji su imali manje prilika u reprezentaciji, svakom barem jedno poluvrijeme. Želim probati Bartoleca na desnom bočnom i Milića na lijevom bočnom. Kovačić ima malu ozljedu tetive te se i on vraća u klub, tako na raspolaganju imam 18 igrača. Trebamo dati šansu svima da odigraju, očekujem lijep ambijent, a ne kao protiv Engleza, te našu pobjedu.

Bjelovar, 091018. 
Gradski stadion.
Prijateljska nogometna utakmica povodom 110 godina NK Bjelovar izmedju domacina i hrvatske reprezentacije.
Na fotografiji: Zlatko Dalic, Ivica Olic
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

Izdiktirao je sastav, ali i stavio ogradu. Momčad se okupila tek u nedjelju poslijepodne, trebali su u hotelu Milenij biti u 14 sati, ostavio si je prostor za koju preinaku.

- Planiram da brani Livaković, u obrani Bartolec, Lovren, Vida i Milić, zadnji vezni Badelj, ofenzivniji u sredini Rog i Pašalić, te naprijed Kramarić, Rebić i Pjaca. No, ako se dogodi kakav problem, da neko ima bilo kakvu ozljedu, nećemo ništa riskirati, pa je moguća promjena. U drugom dijelu Mitrović i Jedvaj ulaze na stopere, Bradarić na zadnjeg veznog, Livaja i Santini naprijed...

Dobio je video o Jordanu...

- Ne znamo puno o Jordanu, znam jednog krilnog igrača iz lige Emirata, podsjeća na Sterlinga, zove se Yaseen Al Bakhit. Mi smo njima veliki motiv, iako nismo u punom sastavu, moramo čuvati svoj status i rejting. Treba utakmicu shvatiti krajnje ozbiljno, dugo već nismo pobijedili. Oni su došli pružiti dobar otpor i pobijediti nas.

Linker
25. travanj 2024 13:29