REUTERS/Rafael Marchante
PRVOAPRILSKA ŠALA

DANI OLMO I ZLATKO DALIĆ OSVANULI NA NASLOVNICAMA SVIH ŠPANJOLSKIH MEDIJA Nestvarna priča o Dinamovom asu izazvala veliku zabrinutost!

Renomirani španjolski mediji su ozbiljno shvatili i prenijeli prvoaprilsku šalu objavljenu u hrvatskim medijima vezanu uz Danija Olma. Mladi je nogometaš privukao veliku pozornost svojim igrama u dresu Dinama i mjesecima se povezivao s igranjem za Vatrene, ali od čitave priče neće biti ništa, jer, veliki talent odavno se odlučio za Španjolsku.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 11:51

Ipak, zbog jedne su se šale uzburkale strasti u Španjolskoj gdje su vrlo ozbiljno shvatili izbornikovo 'pozivanje' hrvatskih institucija da učine sve što je u njihovoj moći ne bi li mladi Olmo zaigrao za Vatrene.

Ugledni španjolski list Marca, ali i As te Sport prenijeli su domaću šalu o tome kako je Dalić kontaktirao i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i uključio je u operaciju 'Olmo'.

Podsjećamo, Dani Olmo petu sezonu igra u Hrvatskoj i već nekoliko mjeseci spominje se njegovo buduće igranje za Hrvatsku, ali to je postalo nemoguće obzirom da je mladi nogometaš već upisao nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju Španjolske.

Screenshot: Marca

- Osobno sam se zauzeo kod naše predsjednice, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović, da ukazom odobri hrvatsko državljanstvo Daniju Olmu...Takav profil igrača nedostaje našoj reprezentaciji i spreman sam mu već u lipnju pružiti priliku u Osijeku protiv Walesa...Jednom je HNS propustio priliku da dovede u naše redove Zlatana Ibrahimovića i nisam mogao dopustiti da se to ponovi i sa drugim supertalentom kakav je Dani Olmo...Naravno, sada je na Olmu da donese odluku sa svoje strane, mi smo svoje napravili - kazao je navodno Dalić, a prenose španjolski mediji.

Ovu vijest prvi je objavio Sport, a zatim i ostali mediji u Španjolskoj očito zaboravljajući na datum, a u međuvremenu se kratko javio i izbornik i demantirao čitavu pompu.

- Nemam komentara na ovu temu.

Screenshot: Mundo Deportivo

Linker
20. travanj 2024 17:36