Soudani
 Marko Todorov / Hanza Media / CROPIX
ZNA ŠTO GOVORI

DINAMOV ALŽIRAC NE DONOSI HRVATSKOJ DOBRE VIJESTI Stiglo upozorenje za Vatrene: 'Oni su moćni! Sve vam govori to da su nedavno pobijedili Argentinu'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. prosinac 2017. 17:03

Dinamov Alžirac Soudani ne donosi Hrvatskoj dobre vijesti kad je susret s Nigerijom u pitanju. Naime, upravo je Alžir bio suparnik Nigeriji u kvalifikacijama, Nigerijci su bili mnogo bolji slavili 3:0 i u Alžiru odigrali 1:1, s time da se domaćin spasio u 88. minuti.

- Nisam zbog ozljede igrao ni u jednoj utakmici, ali sam ih gledao i mogu reći da je Nigerija jedna izuzetno moćna reprezentacija. Pogotovo fizički snažna, stvarno snažna. Uz to puno igrača igra u velikim klubovima, uigrani su, nisu izgubili utakmicu u kvalifikacijama. Najveće zvijezde i glavni igrači su Obi Mikel te Moses iz Chelseaja, ali imaju oni još jako dobrih igrača i Hrvatska se treba paziti. Sve vam govori i podatak da je prije koji tjedan Nigerija pobijedila Argentinu u prijateljskom susretu 4:2. Jest prijateljski susret, ali je pobjeda i definitivno je Nigerija ozbiljan pretendent na prolazak skupine. Hrvatska i Argentina jesu kvalitetnije, pogotovo po imenima, no na Nigeriju moraju stvarno pripaziti, za mene ta reprezentacija nije mnogo ispod te razine.

Linker
21. travanj 2024 22:54