Getty Images, reuters, sn ilustracija / Getty Images, reuters, sn ilustracija
PROMJENA U POSLJEDNJI TRENUTAK

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO! ZLATKO DALIĆ RIJEŠIO NAJVEĆU DVOJBU UOČI UTAKMICE ISTINE Evo kako izbornik namjerava napasti Grčku na prepunom Maksimiru!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 09. studeni 2017. 18:17

Mario Mandžukić ipak ne igra! Nikola Kalinić preuzima ulogu centarfora, a Andrej Kramarić kreće na desnom krilu.

Nakon razmišljanja što je najbolje napraviti izbornik Zlatko Dalić odlučio je u prvu utakmicu ući bez napadača Juventusa. Mandžukić se požalio na bol u zadnjoj loži, pregled magnetskom rezonancom nije otkrio vidljivu ozljedu, dva dana je radio po posebnom programu, a u strijedu je bio na treningu s ekipom i pretpostavljalo se da će nastupiti. Da se radi o jednoj utakmici tako bi i bilo, Mandžukić bi večeras gotovo sigurno izašao na travnjak, međutim Dalićev je stav da ne riskiraju, da ga sačuvaju jer postojala bi opasnost da se teže ozlijedi i bude izgubljen za uzvrat u Pireju.

Rijeka, 061017.
Rujevica.
Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo 2018. izmedju reprezentacija Hrvatske i Finske.
Na fotografiji: Mario Mandzukic.
Foto: Srdjan Vrancic / Hanza Media
Srdjan Vrancic / Hanza Media / CROPIX
Mario Mandžukić

Na dan susreta tako je Mandžukić poslijepodne došao na maksimirski stadion i odradio individualni trening, u koji su bile uključene i trkačke dionice.

Nakon Milana Badelja on je drugi igrač koji je otpao iz postave koju si je zacrtao Zlatko Dalić uoči okupljanja. To je hendikep, ali nije šok jer zapravo su svjesno izabrali takav scenarij.

Kramarić će stoga morati na bok, ali će se ubacivati pred vrata, lijevo će ofenzivno biti Perišić, u vezi Rakitić, Brozović i Modrić, a obrana je ostala kompletna Vrsaljko, Lovren, Vida i Strinić. Uz Subašića na vratima.

Linker
20. travanj 2024 17:28