Gonzalo Higuain Argentina
 REUTERS/Andres Stapff / REUTERS
BIT ĆE VELIKA PRIJETNA

ETO GLAVOBOLJE ZA DALIĆA I VATRENE Izbornik Argentine nakon šest mjeseci vratio mašinu za golove: 'Šaljem pozdrave svima koji su me kritizirali'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2018. 12:39

Napadač argentinske reprezentacija i talijanskog Juventusa, Gonzalo Higuain vratio se među Gaučose i tom prilikom 'pozdravio' sve one koji su ga kritizirali posljednjih mjeseci. Popularni 'Pipito' je u dresu reprezentacije postigao ukupno 31 pogodak u 68 odigranih utakmica, ali je često bio na meti medija i navijača jer u ključnim utakmicama nije davao najbolje od sebe.

Izbornik Jorge Sampaoli odlučio ga je posljednjih mjeseci izostaviti s popisa, ali nakon što je Argentinac u zadnjih 10 utakmica ubilježio tri asistencije i utrpao deset komada, odlučio ga je pozvati na pripreme reprezentacije uoči prijateljskih dvoboja koji ih očekuju.

- Nada se da ću iskoristiti ovu priliku. Sretan sam što sam nakon šest mjeseci odsustva ponovno dio reprezentacije. To je znak da sam dobro radio i nadam se kako ću uvjeriti izbornika da me povede i na Svjetsko prvenstvo - kazao je Higuain za službenu stranicu tamošnjeg nogometnog saveza.

Kada su u pitanju kritike, 'Pipito' odgovara:

- Kritike? Moj posao je da igram nogomet, nisam ovdje kako bih pričao. Šaljem pozdrave svima onima koji su me kritizirali i nadam se da su sada sretni, jer, ja jesam. Sada nas čekaju dvije jake utakmice, Italija i Španjolska, bit će to dobre provjere za nas.

Linker
20. travanj 2024 01:37