Instagram
OPUŠTANJE VATRENOG

EVO GDJE JE BIO IVAN RAKITIĆ DOK SE REPREZENTACIJA BORILA S TURSKOM Mickey Mouse i Šiljo 'liječili' zadnju ložu reprezentativca Vatrenih

Rakitić se na dan utakmice s Turcima oporavljao od ‘teške’ ozljede sa suprugom Raquel u Disneylandu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. rujan 2017. 10:26

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić, koji u utorak nije igrao za Hrvatsku protiv Turske, u srijedu se priključio treninzima Barcelone, no zbog preopterećenja bedrenog mišića lijeve noge vježbao je u teretani odvojen od suigrača, priopćila je Barcelona.

Rakitić je prije tri dana u utakmici Hrvatske i Kosova napustio teren u 55. minuti, a u utorak nije sudjelovao u porazu Hrvatske od 1:0 na gostovanju kod Turske.

“Rakitić je u srijedu vježbao u teretani zbog manjeg opterećenja u lijevom bedru zbog čega u utorak nije nastupio u utakmici Hrvatske i Turske”, navela je Barcelona na svojoj internetskoj stranici.

@raquel_mauri

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Rakitić je imao uspješnu terapiju u Disneylandu dok je Hrvatska igrala u Turskoj

Barcelona u subotu igra doma prvenstvenu utakmicu protiv Espanyola, a u utorak dočekuje talijanskog prvaka Juventus u Ligi prvaka. Sportske novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni, pozivajući se na izvore bliske Rakitiću i Barceloni, izvijestile su u utorak da bi hrvatski reprezentativac trebao biti spreman za oba susreta. Sport, druge sportske novine iz Barcelone, pišu kako bi mogao propustiti te utakmice, ali da će to ovisiti o razvoju oporavka.

#disneylandparis25 #Repost @raquel_mauri (@get_repost) ・・・ #vivendoLaMagiaDeDisney#disneyland25

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Linker
16. travanj 2024 14:47