CROPIX
SAMO JEDNA DILEMA

FOTO: ČAČIĆ NA VEČERNJEM TRENINGU ZBUNIO GOSTE Svi su dobili markere osim dva slavna Vatrena, pogledajte koja je ekipa označena kao udarna

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 10. studeni 2016. 21:25

Vatreni su u četvrtak odradili još jedan trening na Maksimiru (18 sati) nakon kojega za susret s Islandom ostala još samo jedna dilema. Izbornik Čačić je pred kamerama, odmah na startu treninga, podijelio markere igračima za koje bi se i očekivalo da će igrati, istina devetorici. Osim golmana, bez markera su bili i Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Je li to izbornik htio ostaviti u dvojbi Islanđane hoće li Modrić startati ili će na tom mjestu biti Kovačić? Ima li još koju dvojbu, jednu ili dvije, u vezi ili na braniču, recimo Pivarić ili Leovac? Uglavnom “označio“ je sljedeću ekipu: Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Pivarić - Badelj - Brozović, Rakitić, Perišić - Mandžukić. Naravno da će na golu biti Subašić.

Pivarić se oporavio, na izborniku je da kaže hoće li startati s njim ovog časa, što se čini vjerojatnim, a Modrić je uredno odradio u punom obujmu sve treninge, i sada je stvar procjene koliku će mu dati minutažu.

Mateo Kovačić tri dana nije trenirao, osjećao je bol kod gležnja, no večeras je radio s ekipom, tako je Čačić prvi put imao kompletnu postavu na treningu. Iz tabora nacionalne vrste cijelo vrijeme su stizale poruke da njegova kandidatura za utakmicu nije dvojbena.

Linker
20. travanj 2024 06:40