Duje Ćaleta Car i Adrijana Đurđević (u sredini)
 Nikša Stipaničev / CROPIX
'PONOSNI SMO NA TEBE!'

FOTO: SVE JE PRŠTALO OD EMOCIJA Veličanstven doček za Duju Ćaletu Cara, Bilice ovako nešto odavno nisu vidjele, sve je oduševila i njegova djevojka

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 21. srpanj 2018. 18:05

U Gradskoj vijećnici Grada Šibenika u petak je upriličeno primanje za Duju Ćaletu Cara, mladog stopera hrvatske nogometne reprezentacije. Na primanje je došao s obitelji i djevojkom Adrianom.

Lijepu Adrianu su svi domaći mediji pomno pratili tijekom boravka u Rusiji na SP-u, a kako otkriva Slobodna Dalmacija atraktivna Dubrovkinja i Dujina mama Nevenka izrazito su se srčano izgrlile i izljubile.

Nakon odrađenih protokolarnih obveza, Duje je jedva čekao doći u svoje Bilice, a tamo su mještani organizirali nevjerojatan doček. Duje je sa svojom djevojkom stigao brodom s Prukljanskog jezera, a na rivi ga je dočekalo oduševljeno mnoštvo svijeta. Priređena je i bakljada, glazbeni program u kojem je pjevao i Duje koji je bio dirnut načinom na koji su ga dočekali njegovi mještani. Emocije su prštale i s njegove i s njihove strane. Bilice odavno ovako nisu osjetile živost i potporu cijele Šibensko Kninske županije, piše bilice.com.

Duje je prevezen brodom iz luke u Šparadićima do rive u Mikulandrama na kojoj su ga čekali svi koji su ga bodrili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Odjednom je cijela uvala Stubalj bila obasjana svjetlima baklji u Dujinu čast, a svi okupljeni su mu poručili: 'Hvala ti Duje, ponosni smo na tebe!'

Linker
19. travanj 2024 17:09