Damir Krajac / CROPIX
NA RASPOLAGANJU 23 IGRAČA

FOTO: VATRENI TRENIRALI NA HITREC-KACIANU Na terenu svi koji konkuriraju za Azerbajdžan, a za jednog će Dalić tek odlučiti može li u Mađarsku

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. ožujak 2019. 22:42

Zlatko Dalić uoči Azerbajdžana ima samo dva prava treninga. Prvi je odradio u utorak navečer od 19 sati na Hitrec-Kacianu. To je bila prilika da radi neke konkretne stvari za utakmicu. Iako je već ranije tijekom dana napravio video analizu, tijekom koje je igrače upoznao s protivnikom.

U utorak su na terenu bili svi koji konkuriraju za nastup u četvrtak. Imao je Dalić na raspolaganju 23 nogometaša. Lovren dolazi u srijedu, a za Jedvaja će se tek odlučiti može li se priključiti za Budimpeštu.

Marjan Mrmić zasebno je radio s golmanima Kalinićem, Livakovićem i Slugom, a na travnjaku je bilo 20 igrača: Bartolec, Brekalo, Vida, Ćaleta-Car, A. Milić, Barišić, Leovac, Rakitić, Modrić, Brozović, Badelj, Bradarić, Rog, Pašalić, Kovačić, Vlašić, Kramarić, Petković, Perišić i Rebić.

Ovaj put Vatreni su trenirali iza zatvorenih vrata.

Azerbajdžan stigao u Zagreb

Reprezentacija Azerbajdžana doputovala je u utorak u Zagreb, dva dana prije utakmice, kako bi se što bolje aklimatizirali. Izbornik Nikola Jurčević povest će svoje dečke u srijedu na travnjak maksimirskog stadiona od 19 sati. Njemu je to dobro poznata lokacija, iz zadnje ere u Dinamu ne baš pretjerano sretna, no njegovim igračima sasvim nova.

Azeri su za smještaj odabrali hotel Sheraton, kao i mnoge nacionalne vrste koje dolaze u Zagreb, otkako u njemu, a to je već godinama, nije Hrvatska. Vatreni su u Westinu. Uz Jurčevića u stožeru su pomoćnik Mario Tokić, kondicijski trener Frano Leko i skaut analitičar Armin Alibegović.

Linker
19. travanj 2024 08:14