MLSZ (Mađarski nogometni savez)
ZA SVAKU POHVALU

FOTO: 'VIDI SE DA JE ISKRENO', 'SKIDAM KAPU LOVRENU' Mađarske navijače oduševio dirljivi potez hrvatskog braniča s kraja utakmice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2019. 15:08

Fotografija Dejana Lovrena osvanula je na službenoj stranici Mađarskog nogometnog saveza. Razlog je hvale vrijedan potez hrvatskog reprentativca s kraja utakmice u kojoj su domaćini s 2:1 pobijedili Vatrene i tako unijeli dašak drame u našu kvalifikacijsku skupinu za EURO 2020. godine.

Lovren poslije susreta nije mijenao dres ni s kim od Mađara koji su dočekali kraj susreta, već ga je sačuvao za Dominika Nagyja, igrača kojeg je svojim startom ozlijedio u 36. minuti dvoboja i samim time poslao izvan terena s bolnim izrazom lica i krvavim gležnjem. Branič Vatrenih se suparniku prvo ispričao, a potom mu i uručio dres za uspomenu.

Spomenuta situacija vjerojatno je i najveća pogreška škotskog suca Colluma koji nije vidio kako je stoper Hrvatske neoprezno nagazio Nagyja i skrivio prekrišaj na 17 metara te tako najvjerojatnije izbjegao i žuti karton.

Kako javlja službena stranica tamošnjeg Saveza, Nagy je obavio liječnički pregled na kojem je ustanovljeno da će s terena izbivati nekoliko tjedana.

Screenshot

23-godišnji Mađar prihvatio je ispriku, a potez Lovrena izazvao oduševljenje i pohvale u Mađarskoj.

"Ovo je toliko pošteno", "Skidam kapu Lovrenu", "Ovo je sport", "Vidi se da je iskreno"... Samo su neki od komentara navijača koji su se javili ispod objave Mađarskog nogometnog saveza.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 22:51