REUTERS
ODLUKA KOJA IH JAKO MUČI

GRCI IMAJU NOVU TEORIJU UROTE - ZA SVE JE KRIV UTJECAJNI HRVAT U FIFA-i 'Pobjeđivali smo Hrvate i prije, možemo i sada - usprkos svemu!'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 08. studeni 2017. 14:49

Pumpaju atmosferu grčki mediji uoči sraza u Maksimiru, stalno prenose objave hrvatskih medija uz komentar kako ih Hrvati konstantno podcjenjuju te o njima negativno pišu.

Suspenzija Kostasa Manolasa i dalje ih jako muči, a nemali je broj grčkih novinara koji ističu činjenicu kako je drugi čovjek FIFA-e Hrvat, Zvonimir Boban.

Za njih tu nema nikakve slučajnosti, već se radi o namjernom potezu krovne svjetske nogometne organizacije kako bi oslabili Grčku.

Bivši predsjednik Nogometnog saveza Grčke Sofoklis Pilavios jedan je od onih koje su novinari upitali za prigodni komentar:

- Kazna FIFA-e nije korektna, jer Manolas nije mogao objasniti što je napravio, nije postojala mogućnost žalbe. No, pustimo to na stranu, reprezentacija ima snagu da izbaci Hrvate. Pobjeđivali smo ih u prošlosti, nadamo se da možemo i sada. Michael Skibbe radi dobar posao - naglasio je Pilavios.

Desni bek Vasilis Torosidis i stoper Sokratis Papastathopoulos i dalje vuku ozljede iz svojih klubova. Grci su optimistični, vjeruju da će na kraju ipak obojica biti u sastavu u četvrtak protiv Hrvatske u Maksimiru.

- Vjerujem da će obojica zaigrati, oni su jako važni za našu igru. Ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri, atmosfera je dobra i vjerujemo u prolaz. Trese nas pozitivna nervoza i uopće nismo uplašeni. Optimistični smo i sretni što igramo protiv tako jake reprezentacije kao što je Hrvatska, jer je smo pokazali da bolje igramo protiv snažnijih momčadi - objasnio je 19-godišnji branič Bayera iz Leverkusena Panagiotis Retsos.

Linker
24. travanj 2024 12:00