REUTERS/David Klein
NEMA OPROSTA

GROM IZ VEDRA NEBA! NEUGODAN UDARAC ZA VATRENE PRED POČETAK KVALIFIKACIJA ZA EUROPSKO PRVENSTVO Uefa dva mjeseca kasnije odlučila kazniti Hrvatsku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2019. 13:58

Disciplinska komisija Uefe donijela je odluke o kaznama za Hrvatski nogometni savez te za reprezentativca Dejana Lovrena za incidente vezane za utakmicu Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, prenosi službena stranica HNS-a.

Hrvatski nogometni savez kažnjen je s ukupno 13.000 eura zbog bacanja predmeta te blokiranih prolaza/stepenica na tribinama.

Disciplinska komisija Uefe je također odlučila kazniti reprezentativca Dejana Lovrena jednom utakmicom suspenzije u Uefinom natjecanju zbog vrijeđanja/provociranja, odnosno prekršaja članka 11. (2) Disciplinskog pravilnika.

Pretpostavlja se da je stoper Vatrenih kažnjen za provokacije na račun španjolske nogometne reprezentacije i braniča Sergija Ramosa nakon utakmice na Maksimiru.

Soccer Football - UEFA Nations League - Croatia Training - Wembley Stadium, London, Britain - November 17, 2018   Croatia's Dejan Lovren during training   Action Images via Reuters/Carl Recine
Action Images via Reuters

- Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana - govorio je Lovren na videu koji je postavio na društvene mreže.

To znači da će Lovren morati propustiti prvu kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020. godine, u kojoj će Hrvatska 21. ožujka ugostiti Azerbajdžan u Zagrebu.

Linker
19. travanj 2024 16:03