REUTERS
'POTPISUJEM SVE ŠTO JE LUKA REKAO'

HEROJ HRVATSKE POBJEDE POSLAO PORUKU DOMOVINI 'Vratili smo nadu! Večeras se hrvatski narod može barem malo proveseliti...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2017. 01:07

Hrvatska nogometna reprezentacija je s 2:0 isprašila Ukrajinu u Kijevu u susretu posljednjeg, 10. kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo te izborila nastup u dodatnim kvalifikacijama koje će se igrati u prvoj polovici studenoga.

Oba gola zabio je junak Andrej Kramarić, na prekrasne asistencije Luke Modrića i Ivana Rakitića.

"Moram reći da sam sretan i zadovoljan s ova dva gola, sigurno da ću ih pamtiti, ali ne treba sad posebno slaviti. Čekaju nas dvije izuzetno teške utakmice. Danas smo bili izuzetno karakterni i to nas opet čeka u dokvalifikacijama. Moram reći da smo se potrošili i fizički psihički, ma potpisujem sve što je Luka rekao, žao nam je tog primljenog gola koji su nam Finci dali, mogli smo to bolje i prije riješiti", izrekao je u jednom dahu Krama i i otkrio da nije bilo panike u redovima Vatrenih kod rezultata 0:0.

"Ne, nije bilo nikakve panike. Igrali smo kako smo se dogovorili, pametno, nismo srljali i znali smo da se Ukrajina kad tad mora otvoriti. Sačekali smo te dvije svoje prilike, iskoristili i barem malo se večeras cijeli hrvatski narod može veseliti. Vratili smo tu nadu u SP. Ovo nam je put i za ubuduće kako treba igrati. Možemo se kući vratiti sa smiješkom i čekati ime protivnika u dokvalifikacijama", zaključio je Krama.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 06:58