Ronald Gorsic / CROPIX
PRIPREME ZA FINSKU

HRVATSKA REPREZENTACIJA DANAS IZ ZAGREBA SELI U OPATIJU Povećan broj zaštitara, Rujevica će biti rasprodana

Hrvatska nogometna reprezentacija danas pripreme nastavlja na Kvarneru.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. listopad 2017. 10:02

Danas u 11 sati Vatreni napuštaju Zagreb i hotel As, sele se u Opatiju, u hotel Milenij. Dugo nacionalna selekcija nije bila u tom hotelu, posljednji izbornik koji je svoje dečke odveo u taj hotel bio je Slaven Bilić. Nismo bili ni mi da bismo posvjedočili o kakvom se hotelu radi, tek možemo pročitati neke recenzije gostiju...

- Spektakularna lokacija, pogled na more, dobra usluga i izvrsna hrana...

Takve su uglavnom sve recenzije, uz dodatak jedne...

- Za dubok džep!

Nismo ni sumnjali, Vatreni ne odlaze u loše hotele. Što našu vrstu očekuje na Kvarneru? Prvo, rasprodana Rujevica. Jučer smo oko 16 sati razgovarali sa “šefom od ulaznica”, Nikšom Martincem. Kazao nam je da je do 15 sati, kad je počela prodaja ulaznica na blagajnama, preko interneta prodano blizu četiri tisuće ulaznica, pa to znači da će sve biti dupkom puno, da na Kvarneru vlada golem interes na nastup nacionalne vrste.

Sve pod kontrolom

S obzirom na važnost ogleda, pred utakmicu će vladati maksimalna koncentracija. Neće biti nikakvih akcija reprezentativaca, snimanja reklama, posjeta nekim ustanovama, neće biti ničega što bi remetilo mir Vatrenih i Ante Čačića. Iako su reprezentativci izolirani i u zagrebačkom hotelu As, u Opatiji će biti još izoliraniji. Naime, Zagreb je ipak metropola, do hotela As često došeću i neki prijatelji ili poznanici koji bi se željeli malo podružiti s reprezentativcima, teško ih je odbiti... U Opatiji se ne očekuju posjetitelji.

Danas će reprezentativci trenirati na pomoćnom igralištu Rujevice, a ostali treninzi održat će se na glavnom travnjaku. Uz jednu iznimku. U srijedu, ako bude kiše, opet će se trenirati na pomoćnom igralištu. No, s obzirom na to da je na Rujevici pomoćno igralište kvalitetno kao i glavno, tu neće biti nikakvih problema.

Kad je sigurnost u pitanju, čuli smo “šefa osiguranja” Miroslava Markovića. Evo što nam je on kazao:

- Stvari apsolutno držimo pod kontrolom. Sve smo napravili kako treba, naravno, ulaznice su personalizirane. Radili smo organizaciju s policijom, a dobru priču kad se radi o konceptu osiguranja napravili smo i s velikim brojem zaštitara. Utakmica bi u sigurnosnom smislu trebala proći na najvišoj mogućoj razini.

Eto, sve je spremno, sad sve ostaje na reprezentativcima i izborniku Anti Čačiću.

Linker
20. travanj 2024 09:54