REUTERS/Maxim Shemetov
24. OŽUJKA U BUDIMPEŠTI

HRVATSKI NAVIJAČI RAZGRABILI ULAZNICE ZA GOSTOVANJE KOD MAĐARSKE ZA MANJE OD JEDNOG DANA Vatreni će imati bučnu podršku s tribina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2019. 12:53

Karte za prvu gostujuću utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Mađarske su rasprodane.

Utakmica se igra 24. ožujka na Groupama Areni u Budimpešti s početkom u 18 sati, a zbog velikog interesa navijača kontigent gostujućih ulaznica je rasprodan za manje od jednog dana. Vatreni će tako s tribina stadiona u Budimpešti imati podršku 1300 hrvatskih navijača, potvrdili su iz HNS-a.

Soccer Football - World Cup - Group D - Croatia vs Nigeria - Kaliningrad Stadium, Kaliningrad, Russia - June 16, 2018   Croatia fans inside the stadium before the match    REUTERS/Fabrizio Bensch
REUTERS/Fabrizio Bensch

Navijači i dalje imaju priliku kupiti ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu protiv Azerbajdžana koja se igra na Maksimiru 21. ožujka s početkom u 20.45 sati. Pretprodaja ulaznica započela je jučer, 26. veljače na internetskim stranicama HNS-a, a trajat će do 17. ožujka.

Linker
19. travanj 2024 16:16