CROPIX
REAKCIJA NAKON SUSRETA

HRVATSKI TRENER NA 'STRELJANI' NAKON TEŠKOG PORAZA KOJI GA JE PRIKOVAO ZA SAMO DNO 'Stidim se ovoga rezultata, ali se ne želim opravdavati...'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 13. lipanj 2019. 11:42

Najviše razloga za nezadovoljstvo u hrvatskoj skupini kvalifikacija za EURO ima Azerbajdžan, koji je nakon tri odigrane utakmice na začelju skupine bez bodova. Tamošnji mediji nisu se raspisali o lošoj predstavi svoje reprezentacije, a rijetki među njima kritizirali su igrače i izbornika Nikolu Jurčevića, od kojeg su više očekivali u ovim kvalifikacijama.

Nije bilo lako Jurčeviću nakon teškoga poraza, još su ga rešetali i domaći novinari.

- Teško je išta govoriti nakon ovakvog poraza. Nismo počeli loše, šteta što su oni zabili odmah nakon našega smanjenja rezultata. Sam jedan Lobotka košta 25 milijuna, više nego čitava naša reprezentacija. Po meni, nije bilo tako loše kao što se čini nakon ovakvog rezultata. Peti gol bio je šok za nas, moram se ispričati za ovaj rezultat. Stidim se ovoga rezultata, ali se ne želim opravdavati činjenicom da njihovi igrači igraju u velikim klubovima po Europi. Da smo zabili za 2:3, sve je moglo ispasti drugačije - kazao je, između ostaloga, Jurčević.

Koprivnica, 040518.
Na Gradskom stadionu igra se 33. kolo prve HNL izmedju Slaven Belupa i Dinama.
Na fotografiji: trener Dinama Nikola Jurcevic.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Sretan je bio Hamšik nakon što je na vječnoj ljestvici strijelaca Slovačke prestigao Roberta Vitteka.

- Presretan sam zbog pobjede, ali i rekorda. Nisam mogao ni sanjati da ću postići 24 gola za reprezentaciju. Drago mi je da sam do rekorda došao u ovako važnom susretu. Ova su tri boda jako važna - kazao je Hamšik.

Izbornik Slovačke Pavel Hapal bio je izuzetno zadovoljan igrom veznog reda.

- Odlično smo odigrali, postigli odmah pogodak nakon što je domaćin smanjio rezultat. Očekivali smo tešku utakmicu,a ispalo je lakše uz našu odličnu izvedbu, pogotovo sredine terena predvođene Hamšikom - poručio je slovački izbornik.

Linker
25. travanj 2024 08:17