Instagram
NOVO LICE U REPREZENTACIJI

IGRAČ S KOJIM JE ZLATKO DALIĆ IZNENADIO HRVATSKU NOGOMETNU JAVNOST REAGIRAO NAKON OBJAVE VELIKE VIJESTI Evo što je novi Vatreni poručio navijačima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2019. 20:44

Izbornik Zlatko Dalić objavio je danas popis kandidata za kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. godine koja će se igrati 8. lipnja u 15 sati u Gradskm Vrtu. Također, isti popis 'vrijedi' i za prijateljsku utakmicu protiv Tunisa koja je na rasporedu tri dana kasnije.

Najveće iznenađenje bilo je uvrštavanje na popis Darija Melnjaka, 26-godišnjeg defenzivca koji nosi dres turskog Rizespora.

- Melnjak je lijevi bočni, na toj poziciji u posljednje vrijeme imamo dosta problema. On igra dobro i želimo ga vidjeti. Benković je imao dobru sezonu u Celticu i smatramo da može pomoći. To je način na koji smo željeli pojačati momčad, s nekim novim igračima. Nismo ih zvali napamet, nego smo sve provjerili i vjerujem da nisam pogriješio, opravdao je Dalić ovaj neočekivani izbor.

A o neočekivanom izboru oglasio se i sam Melnjak putem popularne društvene mreže...

- Kad se Bog umiješa, čuda su moguća. Snovi se ostvaruju ako vjerujete. Hvala vam svima na ogromnoj podršci, napisao je novi hrvatski reprezentativac na Instagramu.

Inače, Marko Rog, veznjak Napolija na posudbi u Sevilli, Melnjakov je bratić, a tu je i treća figura, Petar Rog, 24-godišnji veznjak koji igra za NK Nedeljanec...

- Petar Rog, možda SP 2022?, dodao je u šali u svojoj objavi Melnjak.

Linker
20. travanj 2024 12:13