REUTERS/Paul Hanna
NEĆE PA NEĆE

IZ ŠPANJOLSKE STIGLE UŽASNE VIJESTI ZA VATRENE I ANTU ČAČIĆA Mateu Kovačiću puknuo mišić, izgubljen za dvije najvažnije utakmice kvalifikacija

Piše: HinaObjavljeno: 14. rujan 2017. 19:31

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu i igraču Real Madrida Mateu Kovačiću u četvrtak je dijagnosticirana parcijalna ruptura tetive aduktora u desnoj natkoljenici, objavio je madridski klub na svom službenom internetskom portalu.

Kovačić je u srijedu bio u početnoj postavi momčadi aktualnog dvostrukog prvaka Europe u utakmici 1. kola Lige prvaka protiv ciparskog APOEL-a, ali je već u 25. minuti morao napustiti igru, jer je osjetio bol u desnoj natkoljenici.

Kovačić se već neko vrijeme žalio na bolove desnoj nozi, ali sve do četvrtka nije bio poznat točan uzrok boli, kad je pregledom u madridskoj sveučilišnoj bolnici "Sanitas la Moraleja" ustanovljena parcijalna ruptura.

U ovom trenutku nije poznato koliko će dugo Kovačić morati izbivati s terena, ali igrači su nakon ovakve ozljede van terena oko dva mjeseca i vrlo vjerojatno neće biti na raposlaganju Čačiću u posljdnje dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kao niti u dodatnim kvalifikacijama ukoliko se Vatreni tamo zateknu u studenom.

Linker
24. travanj 2024 09:51