Soccer Football - Champions League - Real Madrid vs Apoel Nicosia - Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - September 13, 2017 Real Madrid’s Mateo Kovacic is down as Marcelo speaks to him REUTERS/Paul Hanna
REUTERS/Paul Hanna

NEĆE PA NEĆE

IZ ŠPANJOLSKE STIGLE UŽASNE VIJESTI ZA VATRENE I ANTU ČAČIĆA Mateu Kovačiću puknuo mišić, izgubljen za dvije najvažnije utakmice kvalifikacija

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 14.09.2017. u 17:31

 • Hrvatskom nogometnom reprezentativcu i igraču Real Madrida Mateu Kovačiću u četvrtak je dijagnosticirana parcijalna ruptura tetive aduktora u desnoj natkoljenici, objavio je madridski klub na svom službenom internetskom portalu.

  Kovačić je u srijedu bio u početnoj postavi momčadi aktualnog dvostrukog prvaka Europe u utakmici 1. kola Lige prvaka protiv ciparskog APOEL-a, ali je već u 25. minuti morao napustiti igru, jer je osjetio bol u desnoj natkoljenici.

   

  Kovačić se već neko vrijeme žalio na bolove desnoj nozi, ali sve do četvrtka nije bio poznat točan uzrok boli, kad je pregledom u madridskoj sveučilišnoj bolnici "Sanitas la Moraleja" ustanovljena parcijalna ruptura.

  U ovom trenutku nije poznato koliko će dugo Kovačić morati izbivati s terena, ali igrači su nakon ovakve ozljede van terena oko dva mjeseca i vrlo vjerojatno neće biti na raposlaganju Čačiću u posljdnje dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kao niti u dodatnim kvalifikacijama ukoliko se Vatreni tamo zateknu u studenom.