Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
MAJSTOR O MAJSTORU

JEDAN OD NAJVEĆIH HRVATSKIH NOGOMETAŠA IKAD 'Zašto Modrić ne bi mogao sa 32 godine? Pa ja sam sa 36 bio najbolji! Luka može obilježiti SP'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 16. studeni 2017. 19:56

Luka Modrić u lipnju sljedeće godine kreće na već šesto veliko natjecanje s Hrvatskom. Kako sada stvari stoje, Modrić bi se nakon 21. svjetskog prvenstva vrlo lako mogao oprostiti od reprezentativnog dresa, što znači da mu je Rusija posljednja prava šansa za veliki rezultat na najvećem natjecanju.

- Naravno da Luka Modrić može obilježiti Svjetsko prvenstvo i odvesti Hrvatsku do velikog rezultata. Luka je jedan od najboljih svjetskih veznjaka i Rusija sljedeće godine bit će prava pozornica da s Hrvatskom napravi velike stvari. Modrić kao vođa Hrvatske za uspješno Svjetsko prvenstvo - poruka je Marka Mlinarića, danas 57-godišnjaka, definitivno jednog od najkvalitetnijih hrvatskih veznih igrača u povijesti.

Zagreb, 140515.
Stadion Maksimir.
Trener Marko Mlinaric na treningu sa Dinamovim juniorima.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
Marko Mlinarić

- Modrić apsolutno nije prestar za igru na najvišoj razini. Već je otrcana faza da godine u nogometu nisu važne, ali to je činjenica. Zašto Modrić ne bi mogao sa 32 godine? Pa ja sam sa 36 bio najbolji igrač! Malo sam sad pobijedio svoju skromnost, inače ne volim tako govoriti, ali tako je i bilo. Modrićeve trkačke sposobnosti i sprema i dalje su na vrhunskoj razini, tako da problema - nema. Želim mu sve najbolje u Rusiji sljedeće godine - zaključio je Mlinarić.

Linker
20. travanj 2024 13:00