Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
STROGA KONTROLA

JEDNU STVAR NEMOJTE POKUŠAVATI! HNS IZDAO POSEBNO UPOZORENJE ZA NAVIJAČE ZA SLOVAČKU Na Poljudu je možda još i moglo proći, ali sada neće sigurno

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 13. studeni 2019. 21:27

HNS posebno upozorava gledatelje da ne kupuju i ne pokušavaju ući na stadion s ulaznicama nabavljenima na crnom tržištu. Kažu da će biti oduzete i poništene.

Rujevica je mali stadion i organizatori najavljuju da će svatko na ulazu biti prekontroliran. I u Splitu se to radilo, na dvoboju s Mađarima, no teže je to obaviti do kraja na Poljudu.

Ako netko ima kartu, a dogodilo se da ne može ići na utakmicu, ima je pravo zamijeniti na drugo ime, no ta osoba mora biti član obitelji. Rok je dva dana prije susreta, nakon toga ni to neće biti moguće. Na utakmici je najavljena nazočnost najviših predstavnika državnih vlasti.

Vatreni bez Vukojevića

U ovoj akciji nema Ognjena Vukojevića, njegov je sada primaran posao izbornička funkcija u U-20 vrsti. Ovaj tjedan imaju dvije utakmice. Danas, 13. studenoga, s NK GOŠK iz Dubrovnika, a početak susreta je u 14 sati. U subotu, 16. studenoga, Hrvatska U-20 gostuje na Elbasan Areni, gdje će odmjeriti snage s vršnjacima iz Albanije.

Zlatko Dalić u Rijeci ima pomoćnike Ivicu Olića i Dražena Ladića, u stožeru je i trener golmana Marjan Mrmić koji radi s Livakovićem, Kalinićem i Slugom, a stigao je i skaut Nikola Jerkan. Više je puta gledao Slovake uživo, iako ih u našoj nacionalnoj vrsti svi dobro znaju s obzirom na nedavnu međusobnu utakmicu u Trnavi.

Uoči utakmice Hrvatske i Slovačke svoje je priopćenje poslao i MUP, odnosno Policijska uprava Primorsko-goranska. Ponovljeno je da na stadion neće moći ući nitko s ulaznicom kupljenom "na crno" a u javnost su odaslane i informacije o prometu, sigurnosti i parkiranju na dan utakmice u okolici kampa na Rujevici.

Navijače se poziva da na utakmicu dođu pješice ili javnim gradskim prijevozom, budući da će uz redovne linije riječki Autotrolej organizirati i dodatne autobuse za prijevoz navijača od centra grada do stadiona i natrag nakon utakmice.

Svi se navijači koji će biti na utakmici pozivaju da svoju ulaznicu sačuvaju do kraja susreta, kao i da koriste točno označeno mjesto koje im je dodijeljeno. Preporuka je doći na stadion najkasnije dva sata prije početka utakmice, a neće biti dopušteno unošenje kišobrana, ruksaka, boca, upaljača...

Linker
25. travanj 2024 22:30