Getty Images
PO STOTI PUT ZA VATRENE

KAPETAN VATRENIH ŽELI SLAVLJENIČKI TJEDAN ZAKLJUČITI POBJEDOM 'Svjesni smo u kakvoj se situaciji nalazimo, znamo što nam je činiti ako želimo na SP'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 05. listopad 2017. 21:47

Slavljenički tjedan kapetan Hrvatske želi zaključiti pobjedom. Jasno je to poručio Luka Modrić u najavi utakmice protiv Finske na kojoj će upisati stoti nastup u kockastom dresu.

- Za mene je ovo jako emotivan tjedan. Najprije rođenje kćerke Sofije, pa ako Bog da i stotog nastupa za reprezentaciju što me čini iznimno sretnim i jako ponosnim. Da budem iskren, nikada nisam očekivao da ću doći do te brojke, san mi je bio samo nastupiti za reprezentaciju, dok je ovo velika čast i nešto što me ispunjava ogromnim ponosom. Nadam se da ćemo ovaj tjedan zaokružiti na najbolji mogući način i da će mi ova utakmica ostati u lijepom sjećanju - rekao je Modbrić.

Screenshot: Twitter HNS

Kakvo je stanje u reprezentaciji? Nakon Turske rekli ste neke svoje dojmove, da vam se učinilo kako nedostaje naboja… Je li to riješeno, jeste li razgovarali međusobno?

- Svjesni smo u kakvoj se situaciji nalazimo. Rekao sam neke stvari nakon utakmice u Turskoj, kod toga i dalje stojim, a ne bih želio ulaziti u neke dublje analize i zašto je moj osjećaj takav. Važno je da smo između sebe razgovarali, pojedinačno i kao momčad. Svjesni smo očekivanja, znamo što nam je činiti ako želimo na Svjetsko prvenstvo. Vjerujem da ćemo protiv Finske i Ukrajine biti u pravom izdanju, da ćemo odigrati dvije muške, borbene utakmice i vjerujem u najbolji mogući ishod. Morat ćemo biti koncentriraniji i igrati puno bolje da odemo tamo gdje nam je mjesto. Ipak, to ništa ne znači ako na travnjaku ne prikažemo igru koju moramo pružiti.

Linker
18. travanj 2024 14:19