Sveti Martin na Muri, 060617.
Treningu nogometne reprezentacije Hrvatske uoci Islanda danas se prikljucio i Mario Mandzukic.
Na fotografiji: Tin Jedvaj.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
CROPIX

'POKAZALI SMO KARAKTER'

KOD VATRENIH NEMA STRAHA OD OZLJEDA: JEDVAJ USKAČE GDJE GOD ZATREBA 'Mogu i u sredini i na boku, nema razloga za nervozu'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.06.2017. u 22:01

 • Ozljede Vedrana Ćorluke i Šime Vrsaljka prometnule su Tina Jedvaja u jednu od vrlo važnih figura u planovima izbornika Čačića za Island.

  "Izbornik će odlučiti o sastavu, a ja mogu igrati i u sredini obrane i na boku. Iza mene je dobra sezona, što je najvažnije bez ozljeda. Igrao sam u kontinuitetu i zadovoljan sam, premda kao momčad nismo napravili dobar rezultat. Na kraju smo se borili i za ostanak, ali pokazali smo karakter i sada se želimo vratiti na stare staze. Dobit ćemo novog trenera, a ja sam posvećen klubu i jedva čekam novu sezonu", pojasnio je Jedvaj trećeg dana priprema u Sv. Martinu na Muri.

   

  "Lijepo je, ljudi nas imaju priliku vidjeti, a mi uživamo trenirati pred navijačima. Bili smo tu i prije Europskog prvenstva i sve je dobro ispalo. Nadam se da će sada biti isto tako", dodao je.

  Island je u Zagrebu morao priznati poraz 2:0, a u Reykjaviku Hrvatska ide po novu pobjedu i jedan od najvažnijih koraka za plasman na svjetsku smotru.

  "Samopouzdani smo, dobro igramo i nema razloga za nervozu. Odlučujemo sami o svojoj sudbini te idemo od utakmice do utakmice. Lovimo sva tri boda kako bismo napravili još korak prema Rusiji. Islanđani su neugodna momčad i moramo se dobro pripremiti. Budemo li se držali dogovora, mislim da ne bi trebalo biti problema", smatra Jedvaj.

  Iz drugih medija