Francois Nel/Getty Images / Getty Images
OPROŠTAJ VELIKANA

KRALJ SE NAKLONIO KRALJU! MANDŽO EMOTIVNOM PORUKOM POZDRAVIO SUBU 'Odjednom smo od reprezentativaca postali navijači Hrvatske, hvala ti na svemu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2018. 20:40

Nakon što su se od reprezentacije oprostili Vedran Ćorluka i drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić, hrvatsku javnost šokirao je i vratar Danijel Subašić koji je također objavio kraj u najdražem dresu.

Subašić je bio jedan od ključnih ljudi na putu Vatrenih do srebra na Mundijalu u Rusiji, a otkako je javnosti obznanio ovu vijest ne prestaju stizati poruke njegovih donedavnih suigrača.

Lovren, Rakitić, Vrsaljko, Kalinić, Livaković, Ćorluka...samo su neki od igrača koji su pozdravili svog kolegu i prijatelja, a javio se i Mario Mandžukić koji je samo dan ranije donio identičnu odluku.

- Suba, dugo smo bili zajedno u reprezentaciji, ali sada se čini da je proletjelo to vrijeme i odjednom smo od reprezentativaca postali najveći navijači Hrvatske. Ostaje nam puno lijepih uspomena i srebro zbog kojeg još više vrijedi sve ono što smo prije njega prošli. Hvala ti na svemu čime si pridonio tom uspjehu i sretno dalje!

Linker
23. travanj 2024 11:22