Soccer Football - 2018 World Cup Qualifications - Europe - Croatia vs Greece - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - November 9, 2017 Croatia's Luka Modric and Ivan Rakitic (C) in action with Greece's Anastasios Bakasetas REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS

Rakitić i Modrić

KAD JEDNA TAKVA IKONA TO IZJAVI...

LEGENDARNI NAPADAČ BARCELONE IZNENAĐUJUĆE GURNUO VATRENE MEĐU FAVORITE SP-A! 'Tamo će se odvijati ključna igra, a Hrvatska ima upravo to'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 12.06.2018. u 22:38

 • Bivši napadač Nizozemske i Barcelone, Patrick Kluivert (41), jedan je od rijetkih svjetski poznatih igrača i trenera koji je posljednjih dana spomenuo Hrvatsku među favoritima za osvajanje naslova prvaka svijeta.

  Nizozemska nije favorit, naravno", rekao je smijući se pred kamerama, pokazuje video španjolskih novina AS. "Mislim da je Španjolska veliki favorit. Belgija također. To su zemlje koje su uvijek tu no... također mislim da je Hrvatska dobra momčad. Ako pogledate sredinu terena Hrvatske s Rakitićem i Modrićem koji igraju za dva najbolja kluba na svijetu... Ključna će biti igra na sredini, a Hrvatska ima upravo to", dodao je.

  FC BARCELONA'S BRAZILIAN RIVALDO LOOKS TO HIS TEAM MATE DUTCH KLUIVERT
TRIES TO KEEP CONTROL OF THE BALL AGAINST REAL SOCIEDAD LOPEZ RECARTE.
FC Barcelona's Patrick Kluivert of the Netherlands tries to keep
control of the ball against Real Sociedad's Lopez Recarte during their
Spanish first division soccer match at Barcelona's Nou Camp stadium
February 6, 2002. REUTERS/Gustau Nacarino - RP3DRHYLEDAA
  REUTERS/Gustau Nacarino
   

  Nizozemska se nije kvalificirala na prvenstvo koje počinje ovaj tjedan u Rusiji. Real Madrid za kojeg nastupa Luka Modrić osvojio je tri puta zaredom Ligu prvaka dok je Barcelona s Ivanom Rakitićem osvojila španjolsko prvenstvo i kup.

  Kluivert je igrao za Nizozemsku koja je 1998. izgubila s 1-2 za treće mjesto od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Te je godine iz Ajaxa bio prešao u Barcelonu gdje je igrao do 2004. godine. Za reprezentaciju je zabio 40 golova u 79 nastupa.

  Iz drugih medija