Zlatko Dalić
 Reuters/John Sibley / Action Images via Reuters
NE IDE PA NE IDE

LOŠE VIJESTI ZA DALIĆA! SAMO JEDAN DAN NAKON OZLJEDE PJACE, NOVI UDARAC ZA HRVATSKU Vatreni ostali bez još jednog ključnog igrača uoči kvalifikacija?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2019. 18:05

Nema kraja nevoljama za Zlatka Dalića i hrvatsku reprezentaciju. Nova loša vijest dolazi iz Italije - ozlijedio se Marcelo Brozović.

Uoči novoga reprezentativnog kvalifikacijskog ciklusa popis ozlijeđenih i nespremnih nogometaša samo se povećava.

Kod Marka Pjace došlo je do puknuća ligamenata i za njega je ova sezona završena, Šime Vrsaljko se oporavlja od operacije i vjerojatno ga neće biti do kraja kvalifikacija, a pričalo se i o mogućim izostancima Ante Rebića i Ivana Perišića za prve utakmice protiv Azerbajdžana i Mađarske. No, u međuvremenu se javio i sam izbornik. Zlatko Dalić šokiran je i nesretan zbog Marka Pjace, ali ima i dobre vijesti za reprezentaciju.

- Ivan Perišić i Ante Rebić trebali bi biti u redu. Perišić je obavio pregled magnetskom rezonancom, koji pokazuje edem na mišiću, međutim najava je da će igrati u četvrtak u uzvratu Europske lige s Eintrachtom. Rebić će početi trenirati u utorak. Imao je problema s koljenom, osjetio je to na utakmici s Hoffenheimom, ali ide nabolje. Nadam se da će obojica biti dobro - kazao nam je Dalić.

MILAN, ITALY - DECEMBER 26:  Ivan Perisic of FC Internazionale reacts after misses a chance of goal during the Serie A match between FC Internazionale and SSC Napoli at Stadio Giuseppe Meazza on December 26, 2018 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
Perišić

S Brozovićem se u ovom trentuku (nedjelja popodne, op. a.) i dalje ne zna kakvo je stanje. U susretu Intera i SPAL-a Marcelo Brozović se požalio na probleme s mišićem te je u 42. minuti legao na travnjak i zatražio liječničku pomoć. Težina ozljede još se ne zna, ali o ozbiljnosti problema dovoljno govori činjenica da je Vatreni sam zatražio pomoć te da nije bio u mogućnosti nastaviti susret.

Zamijenio ga je Antonio Candreva, a Inter je pobijedio 2:0 pogocima Politana (67') i Gagliardinija (77'). Ivan Perišić cijeli je susret odgledao s klupe.

Bologna bolja od Cagliarija, Atalanta svladala Sampdoriju

U 27. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Bologna je u nedjelu svladali Cagliari sa 2-0, a prvi gol pao je iz penala u 34. minuti kojeg je skrivio Filip Bradarić zbog igranja rukom u kaznenom prostoru. Siguran realizator bio je Erick Pulgar, a drugi pogodak zabio je Roberto Soriano (77).

Bradarić je igrao do 71. minute za Cagliari, dok je Darijo Srna odigrao cijeli susret, te je namjestio dvije prigode za svoje susigrače. U 63. je uposlio João Pedra, čiji je udarac glavom obranio golman domaćina, a u sudačkoj nadoknadi (90+1) ubacio je za Lucu Ceppitellija, ali i njegov pokušaj je obranio vratar Skorupski.

Atalanta je u gostima dobila Sampdoriju sa 2-1, a hrvatski veznjak Mario Pašalić sudjelovao je u akciji kod pobjedničkog pogotka, kojeg je u 77. minuti zabio Robin Gosens. Pašalić je ušao u 73. minuti za Atalantu, a u 77. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom obranio golman domaćina. No, u nastavku akcije Robin Gosens zabija za pobjedu gostiju.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 14:51