Matija Djanjesic / CROPIX
ISKRENO OBRAĆANJE HRVATSKOG BRANIČA

LOVREN BEZ DLAKE NA JEZIKU 'Danas smo utakmicu odradili muški, ali ono što se dogodilo protiv Španjolske bilo je negledljivo i sramotno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2018. 01:19

Hrvatska je danas na praznoj Rujevici remizirala s Engleskom (0:0). Nakon dva odigrana kola u skupini D Španjolska vodi s maksimalnih šest bodova, dok su Vatreni i Englezi ovim susretom upisali svoj prvi bod.

Prvi nakon susreta pred kamere je izašao Dejan Lovren koji je istaknuo da bi uz hrvatske navijače na tribinama to bilo bolje, ali se i istom prigodom prisjetio debakla protiv Španjolske (6:0).

"Bilo je nekako negledljivo, s našom publikom bilo bi bolje, rezultat bi sigurno bio bolji. Ma dobar je i bod, sve u svemu mislim da možemo biti zadovoljni.

Zasad je dobro ovako izgledalo, neki od igrača fale, neki su tu prvi put... dobro smo izgledali protiv jake Engleske, očekujem da ćemo čak i bolje odigrati u idućim utakmicama.

Ono što se dogodilo protiv Španjolske bilo je negledljivo i sramotno, ne možeš si priuštiti da primiš šest komanda. Danas smo utakmicu odradili muški, kao na Svjetskom prvenstvu, tome smo se nadali i to smo dobro odradili danas.

Vraća se glad za utakmicama, dobro je sve bilo odrađeno, ali u trećem mjesecu slijedi ono što je zapravo bitno, za to se već sad trebamo spremati i to će utjecati na daljnju atmosferu."

Hrvatski napadač oduševio u novoj ulozi

Ante Rebić odigrao je protiv Engleske na mjestu klasične 'špice', ulogu koja je dosad bila rezervirana za Mandžukića:

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, kompaktnu, cilj je bio ne primiti gol, a to smo i ostvarili. Moglo je biti i bolje, ali zadovoljan sam.

U svakoj se utakmici upadne u neku krizu, tako se i nama dogodilo danas, stativa i greda su bile mali pad koncentracije, ali imali smo i mi svoje šanse.

Vidjet ću hoću li ostati na istoj poziciji koju sam igrao danas, ne razmišljam toliko o tome. Bitno mi je da sam odigrao utakmicu bez ozljede i vidjet ćemo u budućnosti što će biti."

Andrej Kramarić zadovoljan pobjedom i najavio novu utakmicu

Hrvatski napadač odigrao je novu rolu u utakmici protiv Engleza. Nije ga 'htjela lopta', nije uspio zabiti, no najvažnije je da smo ostali neporaženi protiv iznimno jake ekipe:

"Možemo biti zadovoljni, no da je bilo navijača, sigurno bi nam dali dodatan vjetar u leđa.

Dobra je bila tekma, dobar je bio protivnik, mislim da možemo biti zadovoljni prikazanim. Moramo ovako nastaviti i dalje, podigli smo ljestvicu na svjetskom prvenstvu i svi sad od nas očekuju pobjede.

Odgovarala mi je danas uloga krilnog napadača, svi znaju kako igramo u klubovima, odgovara nam miješanje pozicija, a u odnosu na protivničku ekipu to može biti i dobro jer ih to može zbunjivati.

Bitno je da smo stvarno odigrali solidno protiv jedne jake i, rekao bih, svjetske ekipe.

Ne znam što je izbornik zamislio protiv Jordana, ali sigurno je da će biti nekih rošada. Veselimo se toj utakmici i nadamo se najboljem."

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 03:38