Rovinj, 310518.
Priprema Hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju na stadionu Valbruna. Reprezentaciji se danas poslijepodne prikljucio i kapetan Luka Modric.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX

ALI SAD IMAJU ISTI CILJ...

LOVREN NE PRAŠTA! OBJAVA HRVATSKOG BRANIČA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Još sam uvijek ljut, nisam htio pričati s Modrićem...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 31.05.2018. u 23:59

 • Uz europske prvake Luku Modrića i Matea Kovačića danas se pripremama hrvatske nogometne reprezentacije priključio i poraženi iz velikog kijevskog finala - Dejan Lovren.

  Upravo je hrvatski dvojac iz Reala svojim trijumfom (3:1) u završnici ovosezonske Lige prvaka ostvario svoje, a uništio snove velikog prijatelja i kolege iz reprezentacije koji se nalazio u redovima poraženog Liverpoola.

   

  Lovren se tog, za njega teškog, susreta prisjetio objavivši fotografiju na Instagramu na kojoj se nalazi upravo u društvu Modrića. No, najzanimljiviji dio te objave nalazi se zapravo u opisu.

  "Nisam htio razgovarati s njim, još sam uvijek ljut. Međutim, sada smo zajedno i imamo isti cilj, a to je naša reprezentacija", napisao je Lovren.

    

  Iz drugih medija