Profimedia, Zuma Press - News
'MORAMO ODIGRATI DOBRO S MEKSIKOM'

LUKA MODRIĆ POSLJEDNJI JE IZAŠAO IZ SVLAČIONICE I OTKRIO ZAŠTO JE HRVATSKA IZGUBILA OD PERUA 'Ovo je za nas upozorenje, ali ne možemo sada poludjeti'

Kapetan Vatrenih oglasio se nakon 2:0 poraza od Perua u prijateljskoj utakmici.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 24. ožujak 2018. 09:50

Luka Modrić je posljednji od Hrvata izašao iz svlačionce nakon susreta.

- Nismo odigrali dobru utakmicu i zato smo izgubili od dobrog Perua. Hrvatska mora trčati i boriti se više da bi pobjeđivala kvalitetne rivale. Ovo je upozorenje za nas. Ako ne igramo 100% vrlo nam je teško protiv bilo kojeg suparnika - kazao je Modrić.

Nevjerojatno je izgledalo da je više peruanskih novinara tražilo izjave od naših igrača nego od svojih. Tek kad su Hrvati otišli, njihovu su izbili u prvi plan. Modrić je jedan od razloga, odgovarao im je na pitanja.



- Vjerujem da će Peru imati velike šanse na Svjetskom prvenstvu. Igrao je za svoje navijače, bio vrlo motiviran, publika ih je bodrila. Radili smo mnoge stvari koje Hrvatska nije radila, više su se borili, i tako su pokazali da su kvalitetna ekipa. Peru nije imao puno prilika za golove, ali je zasluženo pobijedio. Bili su ratnici na terenu, žrtvovali su se za rezultat u ovoj utakmici. Igrali su kolektivno.

Nedostajalo je želje da se stisne gas do daske?

- Pokušali smo se vratiti, ali ovo nije bio naš dan. Još ima puno vremena do Svjetskog prvenstva, bolje da se to dogodilo sada nego u Rusiji. To je prijateljska utakmica, ne brinem se previše zbog poraza.



Kako će sad Hrvatska s Meksikom?

- Moramo odigrati dobru utakmicu s Meksikom, ne možemo poludjeti i misliti da su sve dobre stvari koje smo napravili s aktualnim izbornikom u zadnjima utakmicama sad postale loše - zaključio je Modrić.

Linker
17. travanj 2024 07:58