REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach / REUTERS

BIT ĆE PUN STADION

MAKSIMIR OVO NE PAMTI JOŠ OD SRBIJE Ukrajince u Zagrebu čeka prava usijana atmosfera, ostalo je još samo 2000 ulaznica za veliku utakmicu!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.03.2017. u 10:59

 • Dakle, sada je definitivno jasno, Maksimir će biti krcat do vrha! Barem kad se radi o tri tribine na kojima će biti smješteni hrvatski navijači. Jučer oko 15 sati od HNS-ova 'šefa od ulaznica' Nikše Martinca saznali smo da je za tribinu Sjever-dolje ostalo još samo 300 ulaznica, a za tribinu Sjever-gore 1700 ulaznica.

  Dakle, tri dana prije početka utakmice s Ukrajincima, ostalo je za prodaju još samo 2000 tisuće ulaznica! Što znači da je prodano 23 tisuće ulaznica, od mogućih 25 koliko je bilo predviđeno za hrvatske navijače.

  Ne sjećamo se, osim kad se radilo o utakmici s Srbijom u kvalifikacijama za SP u Brazilu, da je tri dana prije utakmice stadion praktički bio rasprodan. Istina, s obzirom na to da nije bilo srpskih navijača, tada je i južna tribina bila predviđena za domaće navijače.

   

  Inače, po jučerašnjim informacijama koje smo dobili u Kući hrvatskog nogometa, stiže i oko 2000 ukrajinskih navijača koji će biti smješteni na južnoj tribini.

  Iz drugih medija