REUTERS
NAPOKON GA JE KRENULO

MARKO LIVAJA ZA SN PROGOVORIO O ZOVU HRVATSKE REPREZENTACIJE 'Siguran sam da izbornik sve prati, nadam se da bih se mogao naći na Svjetskom prvenstvu

Marko Livaja u hrvatskoj reprezentaciji? Bivši povremeni Vatreni prokomentirao je za SN svoj mogući nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 22. studeni 2017. 17:04

Dojmovi s dvostrukog sraza Hrvatske i Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo još su svježi, kako su Grci doživjeli ispadanje?

- Oni su računali da će u Zagrebu postići pogodak pa u Ateni tražiti prolaz, ali nisu očekivali da će doživjeti tako uvjerljiv poraz. Ta prva utakmica je pokazala da je Hrvatska kvalitetniji suparnik, mnogi su shvatili NAPOKON GA JE KRENULOda su naišli na bolju momčad i da će Hrvatska zasluženo otići na Svjetsko prvenstvo.

Je li bilo kakvih komentara u svlačionici, što kažu suigrači?

- Svi su šutjeli nakon što smo ih izbacili, na svaki spomen reprezentacije odmah su počeli mijenjati temu, ha-ha.

Hoćete li vi promijeniti temu ako vas pitamo nadate li se pozivu Zlatka Dalića? Izbornik je dao priliku novim igračima, pokazao da prati i one koji do sada nisu bili u fokusu, a sigurno mu ni vaši golovi nisu promaknuli.

- Golovi su jedina pozivnica i naravno da se nadam kako bih se mogao naći u kadru ako nastavim zabijati. Siguran sam da izbornik sve prati i na meni je da nastavim dobro igrati jer samo tako se može otvoriti mogućnost reprezentativnog poziva. Recept je jednostavan, a ja vjerujem da će biti još golova ove sezone - kaže Marko Livaja.

Linker
17. travanj 2024 08:40