Vlado Kos / CROPIX
IGRA I PROTIV TUNISA

MODRIĆ NAHVALIO NAVIJAČE I OBJASNIO MALI PAD U IGRI Kapetan u Osijeku odgovorio i na pitanje o velikom pojačanju Real Madrida

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. lipanj 2019. 23:21

Hrvatska je u subotu u Osijeku u 3. kolu kvalifikacija za EURO 2020. protiv Walesa slavila s 2:1, a zadovoljan je, baš zadovoljan bio kapetan Luka Modrić.

- Rekao sam da nemamo pravo na pogrešku i odigrali smo dosta dobru utakmicu, kad je bilo teško vukao nas je ambijent, ova sjajna osječka publika - rekao je Modrić, svjestan da ključne utakmice tek slijede.

- Svaka je ključna, momčadi u skupini su dosta izjednačene, svaki bod, svaka utakmica bit će jako važna. Bitno je da smo pobijedili, da samo se vratili na pobjednički put, sad se treba odmoriti i pripremiti se za ono što slijedi najesen.

Objasnio je mali pad u igri.

- Bili smo dominantniji, sve smo dobro blokirali... Naravno, kad zabiju taj gol, uvuče se nervoza, ali izdržali smo sve napade. Bale? Pričali smo malo poslije utakmice, čisto prijateljski, ništa posebno.

I kapetan na Tunis

Igrat će i protiv Tunisa?

- Hoću, pa kapetan sam, nema odmora, ha-ha. Vidjet ću s izbornikom koliko ću igrati, a onda slijedi odmor poslije toga.

Rekao je prije utakmice da voli ovaj popodnevni termin?

- Volim, ali ovo je stvarno bilo vruće. Ipak, izdržali smo sve.

Pričao je i španjolskim novinarima, stalno ga prate, na svakoj su utakmici reprezentacije. Eden Hazard?

- On je velik igrač i sretni smo što će biti dio naše momčadi, Real Madrida, iduće sezone - poručio je Luka, koji je na putu do autobusa još imao obveze prema najmlađim navijačima, navrli su na ogradu, tražili sliku, potpis, pogled...

Linker
20. travanj 2024 16:25